|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
papatyam13
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı papatyam13
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: kafam karisti!(ates)Gönderim Zamanı: 03 Kas 2016 Saat 23:51 |
|
hocam hosgeldiniz.
oglum 7 yasinda gecen hafta gune halsizlik ve eklem agrilariyla basladi ozellikle diz agrisi.aksamina ates,titreme,terleme,agizda cok kotu koku ve cok fazlaca soyledigi bas agrisi eklendi.dr goturduk.wbc:21.84 dr bogazina bakti cok kotu degil diye ilac vermedi.ben israrla wbc yi ve diger bulgulari soyledim o daTurkiye deki cogu dr gibi bilincli anneden hoslanmadi ve inatla ilac vermedi.ben yazin tatile giderken kizim biraz hasta oldugu icin yanimda bulunsun diye baska bir dr a antbytk yazdirmistim ve kullanmadim.eve gelince onu hazirlayip ogluma verdim.ertesi gun toparladi oglum ve hizla iyilesti. hocam bogazi cok kotu degilse bu bakteriyel durumu sinuzit yapmis olabilir mi ?cunku basinin agridigini cok soyledi. hocam onceleri gereksiz yere antibiyotik veren drlarla ugrasirdik simdi devir degisti mi? selam ve saygiyla...
|
|
|
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Kas 2016 Saat 17:24 |
|
Emin olun, bunlarin ne halt ettiklerini bilmiyorum..
Aynen dediginiz gibi, eskiden her atesli hastaya antibiyotik yazarlardi; simdi gerekene bile yazmiyorlar demekki!.. Bunlarin tamami; cahillik sonucu olan durumlar.. Turk doktorlari resmen "ezbercilige' alismis durumdalar. Kafalarini calistirmasini bilmezler.. Ya;her atesliye antibiyotik yazacaklar, ya da hic yazmayacaklar! Antibiyotigi kullanin, en az 5 gun alsin. |
|
![]() |
|
papatyam13
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı papatyam13
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Kas 2016 Saat 23:09 |
|
hocam zaten bu olay gecen haftaydi.antibiyotigi duzenli kullandim ve oglum cok sukur iyi.
ayni sonuclari aile hekimine gosterdik dr sonuclari gorunce telaslandi hemen antibiyotik kullanmasi gerekiyor dedi.cocuk dr u ise niye ilac vermedi hala anlamis degilim. hocam benim merak ettigim cocuktaki bakteriyel durum bogazindan kaynaklanmiyorsa sinuzit olabilir mi? ayni durumla tekrar karsilasirsak diye soruyorun hocam. tekrar tesekkurler...
|
|
|
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|