|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
yusufum
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 26 Eyl 2007 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Puanlar: 193 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Oğlum(ateş)Gönderim Zamanı: 08 Ağu 2016 Saat 21:48 |
|
Kadir hocam merhabalar;4.5 yaşında oğlum iki gecedir ateşleniyor.Kan sayımı yaptırdım wbc:19 Crp 12 çıktı malesef😔Amoklovin 600 kullanıyoruz.Antibiyotiğe dün akşam başladık Ateş hala devam ediyor.Ateş düşürücü ile çok zor düşürüyoruz ılık duşla birlikte.Bu arada tonsilit teşhisi konuldu.Boğazları bembeyaz😔Bu illeti çok sık geçiriyoruz.Nezaman ateşlensek genelde kan değerlerimiz hep yüksek çıkıyor.tedavi sonucu düşüyor.Bu konuda bizi endişelendiriyor.Sizin sayenizde iki oğlumuda önerileriniz ile büyütüyorum.İyiki varsınız.Cevabınızı dört gözle bekliyorum.
|
|
|
:=
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2016 Saat 05:33 |
|
Amoklavin 600, 20 kilo altina uygun degildir... Amoklavin 400 olmasi gerekirdi. Olcegi biraz az doldurarak, (1/3 eksik olarak) verin. Ates yaninda; agizda pis koku ve dil ustunde pas tabakasi olmadan, WBC yuksek cikarsa, bir sahtekarlik donuyor demektir. Itibar etmeyin. Bunlardan her sey beklenir.. |
|
![]() |
|
yusufum
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 26 Eyl 2007 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Puanlar: 193 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2016 Saat 13:50 |
|
20 kilo oğlum hocam.Evet ağızda kötü bir koku var maalesef 😔Wbc ve Crp nin yüksek olması endişelendirdi beni.Hep aynısı oluyor nezaman ateşlense kan sayımı yaptırıyorum ve genelde iki değerde yüksek çıkıyor beni endişelendiren bu kadar sık tekrarlaması😔
|
|
|
:=
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2016 Saat 19:21 |
|
Insan temasi ile ilgili... Cok kalabalik yerelere girip-cikarsa, sik hasta olur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|