Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hastalık (ateş)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhastalık (ateş)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gokceninannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gokceninannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: hastalık (ateş)
    Gönderim Zamanı: 18 Ara 2014 Saat 18:01
Merhaba kızım 23 aylık 4 gündür hasta ilk iki gün hafif ateş burun tıkanıklıgı öksürürkende agrısı oldu. 2 gündür ates yok burun açık gece rahat uyuyor iyileşme var fakat gögsünde ses var çok sigara icen bırısı gibi ses gelıyor öksürüyor ama bı kuvvetli öksürse çıkıcak sanki balgam kuvvetli öksürmüyor. oyun oynuyor iştahıda acıldı tamamen olmasada. İlaç kullanmadım doktorada götürmeye korkuyorum. Size sormak istedim bronşit olma ihtimalı varmı kendılıginden geçer mı? İlk kez bukadar hasta oldu tedirgınım.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2014 Saat 21:10
Bronsit lafini unutun...
1- Bu yasta olma imkani son derecede nadirin, nadiri bir olaydir. Etrafinizdakilerin TAMAMI; doktor ve kullandiklari ilaclarin kurbanlaridir.
2- Turk doktorlarinin; oksuruk icin verdigi HICBIR ILACI KULLANMAYIN, ne Astim olur, nede Bronsit... Hepsinin sebebi; Turk doktorlaridir.
Yukarı Dön
gokceninannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gokceninannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2014 Saat 23:24
Çok teşekkür ederim
Size yazdıgım gün aile hekimine götürmüstüm durumu kötü diye doktorda beni çocuk doktoruna yönlendırmişti hırıltı var bronşit olabılır diye igne verir muhtemelen demisti beni epey korkuttu. hemen size yazdım icım rahatladı şu an durumu iyi burnu içten tıkalı gögsündede hırıltı var, burnunu açıyorum bal yediriyorum ıhlamur vs verıyorum sorun yok
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 17:57
Goruyorsunuz, Devletin; Aile Hekimi diye bu milletin basina sardiklari doktorlar, ne kadar cahil ve sahtekarlar.. Allah bilir diger Brans doktorlari ile ortaklasa calisiyorlar..
Siz sadece benim anlattiklarimi uygulayin...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.