|
İshal ve ates |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ecenevzat
Üye
Kayıt Tarihi: 30 Nis 2025 Konum: Kayseri Durum: Aktif Puanlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ecenevzat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İshal ve atesGönderim Zamanı: 17 Saat 16 Dakika önce Saat 03:34 |
|
Merhaba kadir hocam dün akşam kızım ishal oldu ardindanda gece ateşlendi çok huzursuz olduğu için ateş düşürücü verdim ateşi ölmedim ama sıcaktı iates düşürücü icirdim dili pembe herhangi bişey yapmıyorum sizin önerilerinizi devamlı okuyorum ateş dusurmemis istemiyorsunuz ama çok huzursuz olduğu ve uyumadı için mecbur kaldim ne den ishalden sonra ateşlendi hocam değişik bir gıdada yedirmedik dışarda. Herhangi birşey yemedi
Düzenleyen Ecenevzat - 17 Saat 15 Dakika önce Saat 03:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Saat 31 Dakika önce Saat 09:19 |
|
İshal etkili bir şekilde, mikroplu kakaları atamayınca, barsaklarda çoğalır ve bu bakterilerin salgıladıkları
toksinler de ateşe sebep olurlar.
Ateşin bir görevi vardır! Tabiat, insanlara eziyet olsun diye ateş mekanizmasını geliştirmemiştir. Antibiyotiklerden evvel, ateşli hastaları iyice sarıp-sarlmalarlar ve ateşi daha da yükseltirlerdi. Ateş görevini tamamlayınca da bir terleme ile ateş düşer ve hasta iyileşirdi. Frengili hastaları iyileştirebilmek için de; Sıtma bulaştırırlardı! " Ölümü gösterip- sıtmaya razı ederlerdi" Anladınız mı? |
|
![]() |
|
Ecenevzat
Üye
Kayıt Tarihi: 30 Nis 2025 Konum: Kayseri Durum: Aktif Puanlar: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ecenevzat
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 9 Saat 19 Dakika önce Saat 11:31 |
|
Çok teşekkür ederim hocam sizden çok şey öğreniyoruz ateşi engelemicem hiç bişey yapmıyorum bol su vişne suyu muz yoğurt veriyorum
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|