|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
şefo
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: el ve ayakGönderim Zamanı: 15 Eyl 2015 Saat 23:41 |
|
Hocam kızım 26 aylık 12,5kilo 92cm baş 46cm 1-bıngıldağı kapanmadı
2-kızımın eli ve ayakları çok sıcak yaklaşık 20 gündür 11 aylıkken hormonlarına bakıldı B12 vitamin eksikliğide yok şekerde çıkmadı neden olabilir bir daha kan testi yaptırmalımıyız şuan burnuda tıkalı griptenmi el ayak sıcaklığı şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2015 Saat 02:05 |
|
B12 vitamin ne alaka!!! B12 vitamin eksikligi, ileri yaslarda, midede "Entrensek Faktor" eksikligi olanlarda, B12 vitamin emilemedigi icin olusur... COCUKLARDA DEGIL... Bunu o aptallarada bir iletiverin.
Her sahista; el sicakligi, el terlemesi farklidir. Bosuna bu sahtekarlara gidip, para kaptirmayin. 2.5yas cesametinde. Kafa capini bir daha olcturun.. |
|
![]() |
|
şefo
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2015 Saat 10:56 |
|
Hocam yeni sağlık ocağında ölçtürdüm her ay düzenli baş çevresine bakılıyor 46 sizin dediğiniz şekilde kendim mezüreyle baktım 48 çıkıyor sağlık ocağı benim ölçümüm yanlış olduğuunu söyledi doğduğunda 4*4bıngıldak çok açıktı şu an 1*1 bayağı kapandı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2015 Saat 18:54 |
|
Bu salakca, "bingildak muhabbetini" bilhassa Saglik ocaklari uydurmustur... Sirf sizleri meraklandirip, kendi doktorlarina yonlendirecekler, sizlerin sadece asi olup, gitmenizi onleyecekler..
Evet, kasten eksik olcuyorlar.. Inanmazsaniz oradaki annelerle konusun, hepsine ayni sahtekarligin yapilmis oldugunu gorursunuz... Sakin bunlara kanmayin.. Eskiden; "bingildagi kucuk veya buyuk" muhabbeti ile insanlari korkutuyorlardi, ne mal olduklarini halk ogrenince simdi, bas cevresini olcer oldular, ama bu seferde. eksik olcerek insanlari korkutuyorlar.. Anlayin artik bunlarin ne kadar namussuz olduklarini... Bu Saglik Ocaklari, bu hukumetin, halka attigi en buyuk kaziktir. Hukumet Saglik Ocaklarina kazik atiyor, Saglik ocaklari da, halka kazik atiyor.. Ne o; "ucuz saglik hizmeti" saglanmis.. Soylenecek cok laf varda, ceremeye verilecek para yok!!! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|