|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
elifnazar
Üye
Konu: yeni konuyu nerden takip edeceğim...Gönderim Zamanı: 11 Mar 2012 Saat 22:36 |
|
merhaba
Kadir Bey'e yeni konu açarak soru sordum ama şimdi nerede olduğunu bulamıyorum nerden,nasıl takip edecğim cevabını?![]() |
|
|
OĞLUMSA EĞER HERŞEYE DEĞER...
|
|
![]() |
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2012 Saat 22:43 |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
elifnazar
Üye
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2012 Saat 22:52 |
|
teşekkürler...hangi başlık altına alınacak?ben nerden takip edeceğim?
|
|
|
|
|
![]() |
|
yasemin
Kıdemli Moderatör
Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2012 Saat 23:02 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
elifnazar
Üye
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2012 Saat 23:08 |
|
tşkler...ben anlatamadım sanırım
kadir beyin bölümünde olduğunu biliyorumda şimdi orada alt başlıklar var ya, grip,aşı,ishal,ateş vs..... onlardan hangisine konacak.yani hangi alt başlıkta bakmam gerek cevabını öğrenmem için... ilk defa konu yazdığım için bende anlamıyor olabilirim ama hala anlamadım bana alt başlığın adı lazım yanılıyormuym
|
|
|
|
|
![]() |
|
Gülsen
Moderatör
Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 7519 |
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2012 Saat 23:15 |
|
Kadir bey soruları cevapladıktan sonra başlıklara taşınıyor ,yaklaşık bir ay kadar başlıklara taşınmıyor. Taşındıktan sonra konuya yeni bir cevap yazılması mümkün olmuyor. Siz sorularınızın ceaplarını kadir beyin sayfasından yasemin arkadaşımın verdiği linkten takip edebilirsiniz
|
|
![]() |
|
elifnazar
Üye
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2012 Saat 23:19 |
|
oh be...sağolun işte bunu öğrenmek istiyordum
teşekkürler herkese...çok hızlısınız...![]() ![]() kolay gelisn sizlerinde işi çok zor ya....![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|