|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Mamafi
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 2 yaşGönderim Zamanı: 17 Tem 2017 Saat 00:15 |
|
Hocam ıkı yaşında kızım var. Sızı hep takıpteyım. Çok da takılmam aslında boyle tutturmalara zıra ne babası ne ben ılk kızımızda hıc yaşamadık. Yerı geldıgınde ağırlığımızı da koyarız. . Ufaklık tutturuyor arada bazı şeyleri. Dedıgım gıbı çok takılmam ama misal bugün. Çok yorucu ama onun da gönlünü ettıgımz bır günün sonunda sıteye gırerken park dedı. Eve çıkardım tam bır buçuk saat sesı kısılırcasına ağladı. Ama ındırmedım. Inatlastım mı ben şimdi ne yaptım nefsıme mı yenık düştüm? Saglık sorunu dışında hıc yazmamıştım ama buna dayanamadım. Han dedıklerı yere han yapan ebeveynler de degılız . Bu ıkı yaş ergenlıgı dedıklerı şey dogrumudur?normalde akıllı uslu bır Bebek çok da uyumlu. Memeyı ve bezı çok kolay bıraktı mesela hiç üzmedı. Bu psıkolojık konularda takılıyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Tem 2017 Saat 07:36 |
|
"...
Bu ıkı yaş ergenlıgı .." Boyle bir Tibbi terim yok!!! Ergenllik= Adolesans donemidir... Yahu bu Turk doktorlari ne iciyorlarda bu sekil bir "kafa " yapiyorlar??? Cocuklariniza; bir defa, HAYIR dediginizde, SAKIN (haksiz da olsaniz) geri donmeyin... Ogrensinler; hayir demenin "HAYIR" demek oldugunu... Aglarsa, baska odaya gidin, aldirmayin..
|
|
![]() |
|
Mamafi
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Tem 2017 Saat 10:11 |
|
Tamam hocam demek ki doğru yol bu. Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|