Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - devit ve diğer
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdevit ve diğer

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alev-kerem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 520
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alev-kerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: devit ve diğer
    Gönderim Zamanı: 27 Eki 2015 Saat 15:18

Merhabalar Hocam

Oğlum 21 aylık 86cm 11,7 kilo daha önce de yazmıştım hiçbir şekilde süt ve ürünlerini veremedim,tüketmiyor.(her yazdığınızı her dediğinizi sipraktin dahil denedim hocam hala kabul edemiyorum ve o kadar çaresiz ve yorgun hissediyorum ki… sizden öğrendiklerim olmasa peşini bırakırdım)Sadece emiyor bu şekilde yeterli kalsiyum alamadığını düşünüyorum. Sorum:

1-Ocak ayında ikinci devit ampulü içireceğim, faydasını olması gerektiği gibi görebilecek miyiz? Benim durumumdaki bir anne kalsiyum tableti vereyim diye yazmış ancak benim onu içirmem sütten de imkansız. Önerebileceğiniz bir şey var mı? Yoksa beklemek ve sabır mı benim ilacım :)

2-Hocam bir de bir yıldır ne zaman tuvalete girsem girdiğimi görse ağlıyor. Soruyu saçma buldum geçer dedim sormadım size. Diğer soruları taradım bulamadım kendimce mantıklı bir çözüm de getiremedim. Çocuk ağlıyor babası bağırıyor tüm apartman bizi dinliyor. Nasıl davranalım? (Biz hiç ayrı kalmadık bir saat bile mecburen, tek ben evde bakıyorum)

Sevgiler...

Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119321
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2015 Saat 18:55
Ilk sayfadaki; "Boy-Kilo" cetveline bakmadinizmi??
4cm boy fazlasi var, kilo eksigi yok...
Beslenmesine aynen devam edin. Tuvalete girdiginizde, "Goz temasi" kesilince, telaslaniyor.. Tuvalette iken konusun, "Ses temasi" onu sakinlestirebilir. Konusun, sarki soyleyin.
Kalsiyum ile ugrasmayin.
Yukarı Dön
alev-kerem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 520
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alev-kerem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eki 2015 Saat 19:40

Tabi bakıyorum hocam bakmaz mıyım da en son boyuna göre bir kilo eksik onda da sipraktin deneyelim diye konuştuk tabi sütün garantisi yok demiştiniz dediğiniz gibi oldu içmedi ama sayenizde de bir kilo aldı.içim rahatladı en azından baskıyı keseceğim çocuğuma. önerilerinize teşekkür ediyorum deneyeceğim iyi ki varsınız bizimlesiniz…

Sen ol da; ister yâr' ol, ister 'yara'; lütfun da başım üstüne, kahrın da.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.