|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
hulya125
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: erken ergenlikGönderim Zamanı: 29 Kas 2017 Saat 08:31 |
|
merhaba hocam
7 yaşında ılkokul 1. sınıfa gıden kızım var. 135 cm 40 kg. yaşıtlarına gore baya iri. cocuk endokrine götürmüştüm bı 6 ay evvel. butun tahlıllere bakıldı hepsı normal cıkmıstı. doktor kayda deger hıc bırsey soylemedı. bugun de özel bölgede tüylenme fark ettim. cok mu erken ne yapayım tekrar cocuk endokrıne goturmem lazımmı? ya da bırsey yapmam gerekırmı? tüylenme başladıgına göre kısa sürede adet olurmu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Kas 2017 Saat 01:17 |
|
Aranmayin!!!! 13 yas elbisesi giyer!! 10kilo fazlasi var! Esas, sismanligini dert edinin..
|
|
![]() |
|
Gamze kacal
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gamze kacal
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Kas 2017 Saat 11:25 |
|
Konu açılmışken bende sorayım hocam benim kızda 9 yaşında 132cm 40 kilo çok iştahlı bir çocuk bizide endokrin bölümüne yönlendirdiler ama daha gitmedik napicaz hocam bu iştahı yemek yemekten mutlu oluyor çocuk resmen nasıl bir beslenme planı yapicam az koyuyorum yemeklerini dikkat ettiğim halde böyle bide bıraksam daha beter olucak üzülüyorum elinden almaya yeme demeye ama onun iyiliği için bian önce biseyler yapmam lazım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Ara 2017 Saat 02:39 |
|
isiniz zor.. Cocuk istemedigi surece, ne diyet, ne ilac, hicbir ise yaramaz.. 14 kilo fazlasi var.. Boyuna gore orantilasak bile; 12 kilo fazlasi var. Alakasiz saatlerde acikirsa, sut, yogurt, veya dondurma verin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Ara 2017 Saat 02:43 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|