|
Antibiyotik kullanımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fadimecy1 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Saat 3 Dakika önce Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fadimecy1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 9 Saat 49 Dakika önce Saat 16:38 |
Hocam merhaba benim oğlum 17 aylık iki hafta önce öksürük şikayetiyle burun tıkanıklığı akması şikayetiyle hastaneye başvurduk antibiyotik verdiler klavunat bir hafta geçti geçmedi üzerine bir daha gittik bu sefer balgam arttı yine aynı şurupun yüksek mg olanını verdiler ardından dün gece yine hasta oldu ateşlendi öksürük başladı hastaneye giderken acile kustu enfeksiyonda kusma olur dediler bogazı kızarık deyip yine antibiyotik verdiler klamoks 100 mg olanı bu bir ay olmadan üçüncü antibiyotiği olacak ne yapacağımızı şaşırdık doktor bulamıyoruz düzgün teşhis koyabilen yardım eder misiniz lütfen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayet basit!!
1- Türkiye'de çocuklarınızı ASLA öksürük şikayeti ile doktorlara götürmeyin!!! 2- Ateş ve öksürüğü olan bir çocukta; dili pembe ise, antibiyotik gerekemz. 3- Antibiyotik vermezlerse; Astım, allerji veya bronşit derler ve Astım ilaçları verirler! 4- Unutmayın!!! Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler! 5- Sabit Forum kısmında: " Teşekkür ve 1 senelik tecrübelerim" ve "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazılarını okuyun. Bütün ilaçları, bilhassa antibiyotiği HEMEN kesin. Ara ara sıcak buhar uygulayın, başucuna 2 damla ColdMix damlatın ve öksürdüğünde, limonlu bal verin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|