Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumishal

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynepx Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 67
Mesajın Direkt Linki Konu: ishal
    Gönderim Zamanı: 03 Şub 2014 Saat 10:02
kadir bey merhaba 

5,5 yaşında kızım cumartesi gece 2 kere kustu. ertesi gün ishal oldu hiç kusmadı. bugün de ishali devam ediyor ama kusma yok şükür. ama hafif derece ateşi var. 37,5-38 arasında değişiyor. düşme de göstermiyor ateşi. ilaç olarak hiç bişey kullanmadım. sadece akşam yatarken calpol verdim. çok huzursuz değil ama iyi de değil. arada bir karnının ağrıdığını söylüyor. ishal de ay tutamıyorum koşturayım yapayım tutamıyorum şeklinde değil. çok sık tuvalete çıkmıyor. günde 3-4 kere çıktı. her çıktığı tuvalette ishaldi. durumu ne olabilir acaba? biz ne yapmalıyız? 

cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2014 Saat 23:50
Yedigi-ictigi bir gidadan, basit bir bakteri kapmis. SAKIN ilac-Antibiyotik vermeyin, diyette gerekmez. Kusma olmadan tek basina ishal ile "Su kaybi" olmaz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.