|
Gece uykusuzluk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cocuklarimicin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eki 2024 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cocuklarimicin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Saat 33 Dakika önce Saat 22:07 |
Hocam kızım 16 aylık hala geceleri uyumuyor.gunduz bambaşka keyifli bir çocuk ama geceleri ne oluyor anlamlandiramiyorum.en uzun maksimum uyku suresi 2/3 saat. O da ilk yattığında.onun haricinde sabaha kadar her 40 dakikada bir saatte sürekli uyanıp ağlıyor.doktora söyledim bugün laktoz intoleransi olabilir dedi ve iki damla verdi.relactaz ve lactazm.hocam kızım anne sütüyle ve ek gıda ile besleniyor süt veya mama içmiyor.ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
" doktora söyledim bugün laktoz intoleransi olabilir dedi"
Tipik Türk doktoru!! Her hastalığı; Astım, Bronşit, Reflü, Süt allerjisi ( Laktoz intoleransı) ile izah ederler! Laktoz problemi olsa, şikayetleri öncelikle; Karın ağrıları, gaz, İSHAL, bulantilar olur! Ama kafa yapısı bu şekilde olunca, başka durumları bilmezler. 1- Gündüz uyutuyorsanız, uyutmayın. 2- Akşamları yatmadan evvel, 1 ölçek Sipraktin verip deneyin ve sonucu yazın. |
|
![]() |
|
Cocuklarimicin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eki 2024 Konum: Kahramanmaras Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cocuklarimicin
Gece karın ağrısı oluyor zaten hocam kıvranarak uyanıyor sık tekrarlayan geçmeyen bir ishal problemimiz var zaten.gece gaz çıkarması da çok oluyor
Gündüz de bir defa normal bir bebek gibi bir veya bir bir buçuk saat uyuyor.ama gündüz bu gaz onu çok etkilemiyor gece olunca iş cigrindan cikiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" Gece karın ağrısı oluyor zaten hocam kıvranarak uyanıyor sık tekrarlayan geçmeyen bir ishal
problemimiz var zaten.gece gaz çıkarması da çok oluyor." Pes yani!! Bunu şimdi mi söylüyorsunuz? Verilen damlalardan sadece birini kullanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|