|
Ele gelem sertlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yaseminnur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şub 2024 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yaseminnur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 9 Saat 3 Dakika önce Saat 17:27 |
İyi akşamlar hocam. Oğlum 8 yaşında bugün ensesinin üst kısmında saçının başladığı yer sayılır o bölgede sertlik farketmiş mercimek büyüklüğünde dokunduğumuzda. Resim yükleyemedim hocam zaten dışardan belli olmuyo bastırarak dokunduğumuzda elimize geliyo hareket etmiyo sanırım. Hocam çok endişelendim kötü birşey olabilir mi kafada tümör gibi
|
|
![]() |
|
Yaseminnur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şub 2024 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yaseminnur
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yaseminnur
https://hizliresim.com/rbbbmle Resim yüklendi hocam inşaallah açılır, parmağımın altındaki alan hocam. Teşekkür ederim
Düzenleyen Yaseminnur - 8 Saat 27 Dakika önce Saat 18:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hiçbir önemi olmayan bir sertlik. Muhtemelen ufak bir lenf bezi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yaseminnur
Teşekkür ederim hocam içimi rahatlattınız Hocam bilgilenmek amacıyla soruyorum malum internette çok fazla bilgi kirliliği var ben baktığımda da direk tümör vs şeyler okudum hocam beyin tümöründe böyle belirtiler olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
HİÇBİR beyin tümöründe böyle bir şey olmaz!!
Sağlık ile ilgili Türkçe yazıları asla okumayın. Onların tamamı halkı korkutup, doktorlara koşmaları için yazılıyorlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|