|
Kaşıntı hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BİLGİN ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2023 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 58 Dakika önce Saat 13:54 |
Sevgili hocam kendim ile ilgili bir konuyu danışmak isteri
bir iki haftadır özellikle akşamları uzanır vaziyette iken karnımın sağ alt tarafında üç parmak genişliğinde bir yer yani sezaryen yeri ve iki parmak üzeri alan içten içten kaşınıyor, dışarıdan görünen bir şey yok gün içinde kaşınmıyor 1-böyle bölgesel ve sürekli olmayan kaşıntı neden olabilir 2-10 yıl önce sezaryen sırasında doktorum karın için varislerimin çok olduğundan bahsetti ama sonrasında bir uyarı yapmadı ve ben de muayene olmadım açıkçası, bunun iç varisle alakası olabilir mi dr görünmeli miyim teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Karın içi varis" mi? Başka bir Kadın-Doğum doktoru görsün.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|