|
Mantar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fdmrcn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Saat 15 Dakika önce Saat 07:25 |
Hocam merhabalar size daha öncede bu konuyla ilgili çok yazdım uyguladım dediklerinizi ama tam bitmesi için ne yapabilirim.. 1 sene önce dış genital bölgede mantar enfeksiyonu başladı size görselde atmıştım bacağımda olanı yüzde 3 borik asit ve trosyd krem kullandım iç çamaşırıni ütüluyorum hergun degistiriyorum bir kısmı geçti ama hala tam gecmedi ve üremeye de kasintiyada devam ediyor egzama tarzı kaşınıyor kanıyor bazen kaşirken .. rica etsem başka öneriniz var mıdır çok canımı sıkmaya başladı .. yaş 30 emzirme dönemindeyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir 3 gün; Elidel merhem günde 2x1 sürün ve sonucu yazın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|