|
Durmaksızın Öksürme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 445 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Saat 50 Dakika önce Saat 04:43 |
Hocam kızım 11 yaşında 150 cm 45 kilo. 1 hafta önce diş etinde abse oluştuğu için dolgu yapılmış dişi çekildi. Diş çekimi öncesi antibiyotik kullandı. Antibiyotiği bitirdik arkasına grip arazları başladı. Burun akıntısı, hafif öksürük. Sadece bal limon ve ara ara ıhlamur verdim. Ateşi olmadı. Ama bugün tüm gün boyunca 5 saniyede bir olacak şekilde öksürdü. Her nefes alıp verdiğinde öksürüyor. Gece yatırdım öksürmekten uyuyamadı. Sıcak buhar uyguladım yastığını yükselttim uykuya zar zor daldı. Uykusunda da öksürüyor hala. Bu kadar öksürmesi korkuttu beni, eşim doktora gidelim diyor ama görürsek kimbilir ne teşhis koyacaklar. Önce size danışmak istedim. Krup gibi de değil havlama tarzı bir öksürük yok ama sürekli öksürme var.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öksürük, hastalık değildir. Vücudun savunma mekanizmasıdır. Öksürük sayesinde mikroplar Akciğerlere
inemiyorlar. Herhangi bir şekilde, öksürüğü keserseniz, o zaman Zatürre olur! Sıcak buhar, ColdMix ve Limonlu bal ile devam edin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|