Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - fiyatı uygun olsun kaliteli olsun bebeğim sevsin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumfiyatı uygun olsun kaliteli olsun bebeğim sevsin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2790
Mesajın Direkt Linki Konu: fiyatı uygun olsun kaliteli olsun bebeğim sevsin
    Gönderim Zamanı: 25 Oca 2008 Saat 01:41

Erkin Bey bu mümkün mü??

cunku cocuklar oyuncaklarından cok cabuk sıkılıyorlar.
sürekli yeni şeyler istiyorlar
kaliteli bir oyuncak cok pahallı
uzun vadeli seveceği oyuncaklar hangileridir hem uygun fiyatlı hem yararlı urunler tavsiye edebilir misiniz??

mesela 9 aylıkken playskool ilk bisikletim 1 yasında playskool eğlence merkezi almıştım ilk zamanlar cok oynadı ama şimdi başka bir çocuk dokunana  kadar dikkatini çekmiyor.

surekli oyuncakları inceliyorum evet bunu beğenir diyorum ama fonksiyon ve işlevine göre pahallı geliyor

yanılıyor muyum??

fikrinizi almak isterim teşekkürler
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2008 Saat 10:41
Fatma Hanım Merhaba,

öncelikle geç cevap için kusura bakmayın. Kaliteli oyuncaklar ya da bilindik markalar doğal olarak daha pahalı olurlar. Kalitesiz oyuncağı da almak çok riskli olabilir. Bebeğinizin bir oyuncağı sevmesi için gerekli olan kriter oyuncağın pahalı ya da ucuz,kaliteli ya da kalitesiz değil bebeğinizin ihtiyaçlarına cevap vermesidir. Dolayısıyla burada benim size önerebileceğim en önemli olgu bebeğinize kaliteli  ancak az sayıda oyuncak almanızdır. Oyuncak kutularında belirtilen ay ya da yaş aralıklarıyla bebeğinizin yaşının tutmasıda en önemli konulardandır.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.