|
Yenidoğan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Btl ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 223 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 8 Saat 17 Dakika önce Saat 00:30 |
Hocam meraba 25gunluk bebegim var bir göğüs ucum olmadığı için yara oldu baya dikkat ettim ama bir hafta önce mastıt oldum antibiyotik kullaniyorum o göğsümde süt çok oluyor sağsam sonra yine çok doluyor sagmayayim süt azalsın diyorum ama yine hemen doluyor yine sut birikiyor sut akışı çok hızlı olduğu icin galiba bebek de emerken tikaniyor emmek istemiyor cekistiriyor ucunu ucu zaten yara bayağı acıyor ne yapayım hocam bana bir akıl verin bide 3 5dk emiyor birakuyor daha da emmiyor sizce o sürede doyabilir mi bir aylıkken kilo kontrolüne gidecegim için kilosunu henuz bilmiyorum hocam çişini yapiyor kakasini da hep suruntu seklinde yapıyor iki günde birde normal bir şekilde yapıyor
Düzenleyen Btl - 8 Saat 14 Dakika önce Saat 00:33 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|