|
Bademcik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Turuncusever ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turuncusever
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 6 Saat 25 Dakika önce Saat 19:49 |
Hocam 7 yaş kızım iki gündür ara ara ateşli boğazının ve basının agridigini söyledi aile hekimine götürdüm beta falan değil ama bademcikler normalden büyük ve çok sis bakteriyel bir durum bu gene antibiyotiksiz geçmez dedi antibiyotik yazdı ama almadım ne yapabilirim başka
|
|
![]() |
|
Turuncusever ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turuncusever
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam resim atamıyorum kaç kez denedim dilinin üstü beyaz ağız kokusu birşey yemedi ona bağlıyorum resim atabilsem size keşke ateşi bir iniyor bir çıkıyor dil kirli beyaz ağız kokusu ateş varsa antibiyotik dersiniz hep ama ben anlayamadım ki😢😢
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turuncusever
Hocam bir de telefon ışığıyla boğazına bakınca bir iki minik beyaz leke var gibi boğazında..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dili silme beyaz olacak!
Öyle 1-2 nokta değil!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turuncusever
Hocam diğer maillerin nerdeyse hepsini okudum resimlere baktım karşılaştırdım resim yukleyemeyince sadece orta beyaz dediğiniz gibi silme beyaz değil antibiyotik vermemekte direniyorum sağolun iyiki varsınız...sizin hakkınız ödenmez
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|