Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kene
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kene

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aabut Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 165
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aabut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kene
    Gönderim Zamanı: 4 Saat 17 Dakika önce Saat 20:51
Hocam kızm 6,5 yaşında 21 kilo nisan 2019 doğumlu. Bugün polonezköyde kene sokmuş çok minikti. Keneyi çıkarttılar acilde kan aldılar. Şu an ateşi de 37. İstanbulda hastalıklı kene yok diye biliyorum da ateşlenmesi korkuttu . Çok korktu acilde öfke patlaması yaşadı. Ondan olabilir dediler. Ne yapmam gerek? Hastalık olursa yapacak bir şey yok zaten diye biliyorum ama allah korusun. 
Hocam bu arada rezil sağlık sistemimizden bahsedeyim. Çocuk acile gittik. Çocuk ağladı doktor göz deviriyor. Ateşi var gibi diyorum kan alma odasında baksın hemşireler diyorlar. Kan aldırıp napacağız diyoruz bir şey demiyor. Ağzının içinde mıymıy. Zorla laf alıyoruz. Hemşire kan alırken göz deviriyor. Ateş için triaja gidin diyor. Böyle bir sağlık sistemi olamaz. Etik anlayış yok denetim de yok. Ben de sağlık çalışanıyım devlette. Maalesef işini seven yok, bilen de yok. zaten işin içinde olunca anlaşılıyor vehamet. 
Bir de 3 gün sonra gene kan verin dediler. Gitmeyi düşünmüyorum hocam. Siz kanda belli olmaz hiçbir şey demişsiniz. Acemilikle aldırdım kan mecbur. 

Hocam kan sonuçları çıkmış 

Düzenleyen aabut - 3 Saat 5 Dakika önce Saat 22:03
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.