|
Kene |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aabut ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 3 Saat 60 Dakika önce Saat 20:51 |
Hocam kızm 6,5 yaşında 21 kilo nisan 2019 doğumlu. Bugün polonezköyde kene sokmuş çok minikti. Keneyi çıkarttılar acilde kan aldılar. Şu an ateşi de 37. İstanbulda hastalıklı kene yok diye biliyorum da ateşlenmesi korkuttu . Çok korktu acilde öfke patlaması yaşadı. Ondan olabilir dediler. Ne yapmam gerek? Hastalık olursa yapacak bir şey yok zaten diye biliyorum ama allah korusun.
Hocam bu arada rezil sağlık sistemimizden bahsedeyim. Çocuk acile gittik. Çocuk ağladı doktor göz deviriyor. Ateşi var gibi diyorum kan alma odasında baksın hemşireler diyorlar. Kan aldırıp napacağız diyoruz bir şey demiyor. Ağzının içinde mıymıy. Zorla laf alıyoruz. Hemşire kan alırken göz deviriyor. Ateş için triaja gidin diyor. Böyle bir sağlık sistemi olamaz. Etik anlayış yok denetim de yok. Ben de sağlık çalışanıyım devlette. Maalesef işini seven yok, bilen de yok. zaten işin içinde olunca anlaşılıyor vehamet. Bir de 3 gün sonra gene kan verin dediler. Gitmeyi düşünmüyorum hocam. Siz kanda belli olmaz hiçbir şey demişsiniz. Acemilikle aldırdım kan mecbur. Hocam kan sonuçları çıkmış Düzenleyen aabut - 2 Saat 48 Dakika önce Saat 22:03 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|