|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Tem 2015 Saat 22:40 |
Hocam iyi bayramlar
Hocam bebegim 10 aylik bu sabahtan beri 38.8 e kadar cikan we inmeyen atesimiz var... Sadece ates var kusma ishal oksuruk yok istahsizlik yok..pis bir ates yani..calpol werdim yarim olcek saat 4te dustu saat 10da tekrar geldi su an tekrar 38.8 de... Bu ates neyin nesi hocam cozemedim...gecmiste arama yapamiyorum internet olmayan biyerdeyim su an bu mesaji Zor yaziyorum Ates dusurucu kac saatte bir veriyim parasetamol zehirlenmesinden korkuyorum detayini Bilmiyorum...ilis dus aldiriyimmi..bogaz enfeksiyonu olabilir mi...ne kadar bekleyip doktora gidelim tesekkur ederim Hocam cok saolun... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atesden korkmayin. Bu yastaki atesli hastaliklar, Virutikdir. 9 kilo oldugunu varsayarsak; gunde en fazla; 3x1 (120mg) Parasetamollu ilac alabilir.
Ates dusurmeye cok calismayin. Hele asla soguk tatbiki yapmayin.. Ates ile ilgili 3 makalem var, onlari okuyun. |
|
![]() |
|
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam atesimiz cok sukur ilacsiz dustu su an 37lerde ama emmek istemio cok yogun emen bi bebekti sanirim bogaz enfeksiyonu..aradada oksuruyor artik..ne yapmamiz lazim..bu dusme yalanci dusme gibi geliyor..
Kizimdada opmustu hocam buna benzer, daha sonra enfeksiyon mideye inmis mide ozsuyuna kadar kusmaya bbaslamisti 3gun hastenede yatmistik ayni seyleri tekrar yasamak istemiyorum..ne yapabuliriz..Allah razi olsun sizden iyiki varsiniz.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119127 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta olabilen, atesli hastaliklar, Virutiktir. Sakin Antibiyotik vermeyin.
Grip icin anlattigim; Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix'i kullanin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|