Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ecrincan
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24
|
Konu: KLİMA VE SOĞUK ALGINLIĞI Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2009 Saat 23:45 |
Hocam;
Kızım dün bakıcısıyla dışarı çıkmış,büyük ihtimal terlemiş ve gelince klima açmışlar.Biz antalya da yaşıyoruz,kızım klimaya alışkın ama işin ucunda terleme var.Gece hemen hırıltısı başladı.Sterimar kullanmaya başladım.Başka birşey önerirseniz hemen yaparım.Birde öksürük başlarsa ne yapmalıyım.Aferin falan kullanayım mı?
TEŞEKKÜRLER
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118712
|
Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2009 Saat 10:30 |
Hastalıklar mikroplarla olur. Üşütmekle, Klima ile, nazar ile, kuşun kanadından yel kapmakla, terinin üzerinde soğuması ile ATEŞLİ hastalıklar olmaz... (Bazı romatizmal hastalıklar olabilir) Nazar'a gelince, "-aman ne güzel çocuk dedin, gitti düştü kafayı yardı, ona bir şey demiyoruz.Bahsettiğimiz ATEŞLİ hastalıklar.-"
|
 |
ecrincan
Üye
|
Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2009 Saat 12:06 |
Hocam;
Kızımın ateşi yok,sadece hırıltısı var.Nazarda değmemiş çok şükür.Peki durup dururken neden burnu tıkandı.Gerçek sebebi nedir aydınlatırsanız sevinirim.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2009 Saat 11:53 |
Hafif bir "Grip" geçiriyor. Hele sıcak havalarda grip belli belirsiz geçer. Burnuna 4-5 defa serum fiz 8-10'ar damla damlatın. İmkan olursa denize sokun, hemen iyileşir. Bu hastalıklar, nezleli şahıslardan solunum yolu ile bulaşır ve 1 hafta sonra arazlarını gösterirler.
|
 |
ecrincan
Üye
|
Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2009 Saat 22:43 |
Hocam;
Denize girmek hariç dediklerinizi yaptım ama bugünde öksürük başladı.Doktorumuz bize buhar makinası aldırmıştı,onu yaptım burnuna biraz ne faydası olur bilmiyorum.Öksürük için ne yapayım başka.
teşekkürler.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2009 Saat 09:40 |
Sıradan bir grip geçiriyor, bundan sonraki safhada, burundaki su gibi akıntı koyulaşarak, en sonunda "bally" gibi olup iyileşecek. Bununla ilgili makale ve mailleri okuyun..
|
 |