Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hırıltı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhırıltı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ankara Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10 Mar 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Konu: hırıltı
    Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2009 Saat 21:23

Merhaba Kadir Bey

7.5 yaşındaki oğlumun allerjik riniti var 2 aydır sizin fikrinizi alarak zyrtec kullanıyorum. 3 gün önce burun tıkanıklığı ve hapşuruğunda artış oldu ve buna öksürük de eklendi sanırım bu sefer grip oldu .Fakat ben zyrtec vermeye devam ettim ondan mıdır bilmiyorum nefes alıp verirken bu gün hışıltı ve tiz bir ses gelmeye başladı .Ballı limon vererek öksürük hafifledi fakat bu ses beni çok korkutuyor. Brojiyolit olabilir mi? Kullanmam gereken bir ilaç var mıdır acaba ?size sormadan bişey yapmak istemedim.Şimdiden teşekkürler.

Yukarı Dön
ankara Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10 Mar 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2009 Saat 21:46
Ayrıca illiadin,akşamları göğsüne viks  ve sterimar kullanıyorum.Genel durumu iyi ateşi hiç çıkmadı.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118726
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 14:24
Öksürük başladığında, Zyrtec dahil hiçbir allerji şurubu, veya soğuk algınlığı ilacı vermeyin. Bunların hepsi, akıntıyı azaltıp, koyulaştırdığından, arakadan lüzumsuz yere "Astım" teşhisi konuluyor. Astım hayat boyu süren bir hastalıktır, tedavisi yoktur. Mevcut tedaviler sadece nöbetlerin arasını açar ve nöbetlerin şiddetini azaltırlar. Çocukken astım olupda iyileştiğini iddia edenlerin hepsi, ilaç kurbanıdır. Siz benim nezle de verdiğim tedaviyi kullanın. Makale ve eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
ankara Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 10 Mar 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 20:42

Bu konudaki tüm yazılarınızı okudum .Herşey için teşekkürler.

Peki bu göğsündeki doluluk ve gelen sesler bu şekilde geçer mi?önceki maillerin  birinde perebron tavsiye ettiğinizi okumuştum bizim de kullanmamız gerekir mi acaba?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118726
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2009 Saat 23:10
Perebron öksürtücü bir öksürük şurubudur. Bronş spazmında bir işe yaramaz. Zatürre durumunda kullanılması uygundur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.