Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kasılma?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkasılma?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118707
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2012 Saat 18:31
Hircin bebegin, gonlunu yaptiginizda bir sakinlesme olur, West sendromunda kasilma devamlidir. Eger sadece sinirlendiginde, istedigi yapilmadiginda kasiliyorsa, sadece "hircin cocuk" diyebilirsiniz, gormeden yorum biraz zor oluyor. Hircinlik zamanla kontrol altina alinabilir, hafifler ama West sendromu agirlasir. EEG sonucunu bir bekleyelim.  
Yukarı Dön
eflalim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 121
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2012 Saat 08:45
Teşekkür ederim dr bey,kasılma her an olabiliyor istediği yapılmayınca çok ağlıyor sadece kasılma olmuyor yani ne bileyim böyle gergin huzursuz belli ki bir sıkıntısı var dediğiniz gibi eeg sonucunu beklemek lazım sizi haberdar ederim, west sendromunu biraz araştırdım düzelen bir hastalık değil sanırım umarım değildir ik bebeğide zor doğdu doğduğunda nefes almadı üniversite hastanesinde yatmıştı şimdi kelimeleri yarım söylüyor daha doğrusu harfleri yutuyor eğer bir şeyi söyleyeceği zaman adını unutuyorsa ya da tam söyleyemiyorsa ısrar etsek de söylemiyor,kuvözde kaldığında iki kere havale geçirmişi iki yıl havale için bir ilaç kulanmıştı sürekli eeg çektirmişlerdi şimdi bunda da sorun çıkacak diye çok korkuyoruz.
Yukarı Dön
zeynep.ipek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 260
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2012 Saat 15:59
çok özür diliyorum ama bebek mastürbasyonu olmasın
Yukarı Dön
eflalim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 121
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2012 Saat 17:12
Orjinalini yazan: zeynep.ipek zeynep.ipek Yazdı:

çok özür diliyorum ama bebek mastürbasyonu olmasın

sanmıyorum daha bir yaşında
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.