|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haz 2015 Saat 11:20 |
Merhaba kadir bey 6 haziranda oğlum 4 ayını doldurmuş olcak. 2. Ayını doldurduğuda karma aşısını yaptırdık hemşire aşıdan sonra iltihap akma olabilir demişti hiçbir şey olmamıştı bugğn yıkarken aşı oldupu yer gibi geldi bana kızarmış şişmiş beyaz sivilce gibi bu o aşının yerimi yoksa başka bir şey mi ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- " hemşire aşıdan sonra iltihap akma olabilir " Ben meslek hayatimda gormedim... Anlayin artik, o kadar "PIS CALISIYORLARKI" yaptiklari asilardan, iltihap akabiliyor!!!
2- Bunlardan her sey beklenir, oraya; Batticon surun... Bundan sonra da, yapilan her asidan sonra, Batticon surun.. |
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 467 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey verem aşısından sonra akma su toplama vs. Durumubu birçok dr hemşire söylüyor az önce cevabınızı okuyunca çok şaşırdım çünki sağlık ocağındaki doktora gösterdim bu arada iltihap akmıyor şiş kırmızı ucu beyaz gibi. Sağlık ocağındaki doktor dediki aşı iyi tutmuş anlamına geliyor o bölgeye dokunmayın dedi kızımda böyle bişey olmamıştı dedim bünyeden bünyeye değişir bir arkadaşımın oğlundada koltuk altında beze gibi birsey çıktı tedavi görmek zorunda kaldı dedi. K şaşırdım kaldım yani bu kadar da olur mu? Hemşireyede sordum aşı olalı 2 ay oldu birşey olmadu şimdi niye oldu bebeklik çağı boyunca herhangi bir zamanda çıkabilir dedi. Kadir hocam bu aşı yeri yaklaşık 3-5 gündür böyle oğlum huxursuz, iştahsız az emiyor bundan dolayı olabilir mi? İstanbul da baya rüzgarlı biraz rüzgar yedi üşütmüştür diyordum yoksa bu iltihaptan mı kaynaklanıyor huzursuz iştahsız oluşu? Hocam gece acile götürdük acaip şiddetli ağlıyor doktor birşey gözükmüyor dedi hafif ateş var dedi paranox verdi uyudu 2,5 saat sonra şiddetli ağlayarak uyandı 2-3 dk emdi yine ağlamaya devam etti salladık battaniye içinde uyudu hiç böyle ağlanıyordu resmen bir yeri ağırıyor gibi kan tahlili fila yaptırsak mi dışarı çıkarmıştım hava epey rüzgarlıydı üşütmekten dolayı olur mu? Hemşire ateşini ölçmek için ateş ölçeri kulağına tutarken yine şiddetli ağladı doktora sordum kulağında mı birşey vat ikisine baktı normal temiz dedi ama nedense güvenemedin gece acil ve dr uykuluydu be yapsak kadir bey Düzenleyen yaksu - 07 Haz 2015 Saat 06:06 |
|
![]() |
|
En son dün akşam 18.00 de kakasını yaptı sabahları saat 06.00-09.. Arası 2 defa dolu şekilde kaka yapar bugün saat 8 çok az yaptı ememiyorda ağlıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Verem asisi oldugunu SOYLEMEDINIZ!!!
Evet, Verem asilari bu sekilde tutar. Diger asilar gibi, aksamina reaksiyon olmaz, ama 1-2 ay sonra reaksiyon olur. Bir daha sual sorarken, tam ve dogru bilgi vermeye dikkat edin. Verem asisi, aksa bile; sistemik bir reaksiyon vermez. Huzursuzlugu, aglamalari; baska bir sebeptendir. Her iki burun deliklerine; 2x2'ser damla(3 gun) Iliadin damla damlatin. Kulak agrisi ise; kisa surede gecer. |
|
![]() |
|
Hocam karma aşı içindede veremde varmış, daha dikkatli olurum. Kakasını yaptı kulağı ağırıyor sanki illadine başladım bactrimde kullansam mı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulak agrisi ile birlikte, atesi de varsa, kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|