|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haz 2015 Saat 12:14 |
kadir hocam merhabalar, kızamık aşısı ile geçmiş maillerin hemen büyük çoğunluğunu okudum halende okumaya devam diyorum.ama 1 hafta sonra adanaya memlekete gideceğiz o yüzden sorma gereği duydum. hocm ben 39 yaşındayım annem benim kızamık aşısı olup olmadığımı yada kızamık geçirip geçirmediğimi hatırlamıyor. sizde anne karnındayken bebeğe anneden antikorların geçtiğini yazmışsınız.şimdi bende u antikorların olup olmadığını bilmiyorum. sizce bende antikor olup olmadığını anlayan bir test varmı onumu yapmalıyım.yoksa bebeğime bu 9 aylık kızamık aşısını yaptırmalımıyım. çok teşekkür ederim.
iyiki varsınzı ,iyiki rabbim karşımıza sizin gibi iyi hayırsever bir doktor çıkarmış.rabbim hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin,sizi başımızdan eksik etmesin inşallah hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Var! Ama, yaptirmaniza degmez.. Zira; bagisik olmasa idiniz, bu yasa kadar kesin "Kizamik" cikarirdiniz. VE, Eriskinlerde bu hastalik, cok daha agir seyreder. Tek istisnasi; etrafla hic ilisigi olmayan, koyluk bir yerde yasiyor olmanizdir. Boyle bir durum varsa, cocuktan evvel siz asi olun.
Yoksa; yasini bekleyin, yasindan sonra KKK asisini yaptirirsiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Haz 2015 Saat 20:08 |
|
![]() |
|
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam annem ilkokul 5. sınıfta kabakulak geçirdiğimi hatırlıyor ama kızamık geçirdiğimi hatırlamıyor. ben köyde hiç yaşamadım hocam adana doğdum orda büyüdüm üniversiteyide orda okudum. yani büyükşehirde büyüdüm. şimdi memlekete gideceğiz adanada her yerde suriyeliler var bebeğim için tedirgin oldum o yüzden danışmak istedim hocam.allah razı olsun sizden hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Suriyeliler varsa ne olmus??? Onlarin saglik bakanligi bizimkine, 5 basar!!
Siz en iyisi; kendinizde; bir; "Kizamik antikoru" baktirin. 76 dogumlu olarak kabul etsek; Kizamik asisi o zamanlarda yaygin olarak yapilmiyordu! Kizamik antikoru yoksa, ONCE, siz Kizamik asisi olun.Cocuga'da yaptirin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam şuan da 23 haftalık hamileyim bu aşıyı olmamada bir sakınca varmı. yada kızamık antikoru testini yapmamda( bu test hastanelerdemi yapılıyor,sağlık ocaklarıda yapıyormu hocam).
kusura bakmayın çok soru sordum.hakkınızı helal edin. hocam sizde olmasanız ne yapardık bilmiyorum. rabbim size hayırlı sağlıklı uzun bir ömür versin inşallah.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz asi olamazsiniz... Sadece siz kendinizde; Kizamik Antikor'u baktirin. (-) cikarsa, bebeginize hemen Kizamik asisini yaptirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|