|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kas 2015 Saat 16:54 |
Kızım 6 aylik uc aydır oksuruyor hiriltisi var artık öksurmekten cok kotu oluyor tıkanıyor balgam çıkarmak icin boğazını temizliyor ağlıyor uc gun ates oldu gecti ateşten sonra oksuruk cok arttı gece uykusundan kalkıyor tıkanıyor sorum su ben hala doktora götürmedim dediklerinizi yapıyorum ama git gide kotulesiyir sanki daha ilerleyen zamanlarda daha da kotu olur mu ciğerleri zarar görür mu artık dayanamayip götüreceğim ama güvenemiyirum kimseye
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip iyilesirken, akinti koyulastigi icin, sanki kotuye giden bir durum varmis gibi olur, aldanmayin, aynen devam edin. Eski mailleri okuyun. Butun eski uyeler bu tecrubeleri gecirdiler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|