|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kas 2015 Saat 21:03 |
kadir hocam merhabalr, 14,5 aylık bir oğlum var hemen hemen bir aydır geçmeyen gribi vardı.son 2 gündür dünden beri öksürükde başladı.yazılarınızdan ballı limon yaptım yemedi,ılık su ile ballı limon yaptım içmedi.2 gündür deniyorum içirmeyi beceremedim. bugünde zor nefes alma ve hırıltıda başladı. uyuyamıyor sürekli ağlıyor. çksürük için başka ne yapmalıyım hocam. allah razı olsun hocam.
|
|
![]() |
|
selamet ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam,ateş yok,iştahıda yok.bugün sadece bir çay bardağı süt içti,bütün gün açdı. hocam
-öksürük,hırıltı bir arada zatüre olabilirmi,,,
-doktora götürmem gerekirmi. -çok ağlıyor bunun için fitil veya calpol vermem gerekirmi -öksürük için ballı limonu içerebilmeyi başaramadım,nasıl geçirebilirim bu öksürüğü. allah razı olsun hocam. rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin size. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Limonlu bal yerine, Mandalina, Portakal gibi eksi meyvalardan verin, ayni etkiyi gosterir.
Uyurken, sicak su buhari cadirina sokun. Oksuruk; hastalik degildir.. Siz oksurugu gecirmeye degil, oksurugu yapan mikroba karsi mucedele edin. Mikrop yokolunca, oksurukde gecer. Eski mailleride okuyun. |
|
![]() |
|
hocam eski mailleri 2 bebekten fırsat buldukça okumaya çalışıyorom. 1,5 aylık ve 14,5 aylık iki oğlum var hocam. ikiside sürekli ağlıyorlar.size bile zor şartlrda yazmaya çalışıyorum. mikropların nasıl yok edildiği konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim hocam. yada bilen varsa yazarsa çok sevinirim. allah razı olsun sizden hocam.
|
|
![]() |
|
hocam,oğlum şuan o kadar kötükü anlatamam resmen inliyor,ıslık sesi gibi ses geliyor,çok hızlı nefes alıyor,nefes alırken çok zorlanıyor. bir aydan fazladır sürekli burun akıntısı,gözlerinin sulanması vardı. tam iyileşti derken tekrar grip oluyordu.bir aydır hiç öksürük yoktu.2 gündür öksürük başladı.ben şuana kadar hiç ilaç kullanmadım hocam.14,5 aylık tekkaşık ilaç içmemiştir.neden böyle olmuştur hocam.zaturemi,bronşiolitmi nasıl anlayacağım hocam. uyutuyırum,uyuyamıyor,yatakta kendini ordan oraya atıyor,ateşini az önce ölçtüm 37 ydi. ama 5-6 saat önce yarım fitil vermiştim,belki ağrıları vardır ondan durmuyordur diye fitili verince 1,5 saat uyudu. ama5 saattirde uyanık uyuyamıyor hocam.allah rızası için yardım edin hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okumaniz sart. Benim butun sorulariniza cevap verecek zamanim yok..Bunlarin hepsi, defalarca anlatildi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|