Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
selamet Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 142
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selamet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük
    Gönderim Zamanı: 10 Kas 2015 Saat 21:03
kadir hocam merhabalr, 14,5 aylık bir oğlum var hemen hemen bir aydır geçmeyen gribi vardı.son 2 gündür dünden beri öksürükde başladı.yazılarınızdan ballı limon yaptım yemedi,ılık su ile ballı limon yaptım içmedi.2 gündür deniyorum içirmeyi beceremedim. bugünde zor nefes alma ve hırıltıda başladı. uyuyamıyor sürekli ağlıyor. çksürük için başka ne yapmalıyım hocam. allah razı olsun hocam.
Yukarı Dön
selamet Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selamet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2015 Saat 21:15
hocam,ateş yok,iştahıda yok.bugün sadece bir çay bardağı süt içti,bütün gün açdı. hocam 
-öksürük,hırıltı bir arada zatüre olabilirmi,,,
-doktora götürmem gerekirmi. 
-çok ağlıyor bunun için fitil veya calpol vermem gerekirmi
-öksürük için ballı limonu içerebilmeyi başaramadım,nasıl geçirebilirim bu öksürüğü. allah razı olsun hocam. rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin size.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2015 Saat 21:59
Limonlu bal yerine, Mandalina, Portakal gibi eksi meyvalardan verin, ayni etkiyi gosterir.
Uyurken, sicak su buhari cadirina sokun.
Oksuruk; hastalik degildir.. Siz oksurugu gecirmeye degil, oksurugu yapan mikroba karsi mucedele edin. Mikrop yokolunca, oksurukde gecer.
Eski mailleride okuyun.
Yukarı Dön
selamet Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selamet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kas 2015 Saat 22:51
hocam eski mailleri 2 bebekten fırsat buldukça okumaya çalışıyorom. 1,5 aylık ve 14,5 aylık iki oğlum var hocam. ikiside sürekli ağlıyorlar.size bile zor şartlrda yazmaya çalışıyorum. mikropların nasıl yok edildiği konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim hocam. yada bilen varsa yazarsa çok sevinirim. allah razı olsun sizden hocam.
Yukarı Dön
selamet Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selamet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2015 Saat 04:01
hocam,oğlum şuan o kadar kötükü anlatamam resmen inliyor,ıslık sesi gibi ses geliyor,çok hızlı nefes alıyor,nefes alırken çok zorlanıyor. bir aydan fazladır sürekli burun akıntısı,gözlerinin sulanması vardı. tam iyileşti derken tekrar grip oluyordu.bir aydır hiç öksürük yoktu.2 gündür öksürük başladı.ben şuana kadar hiç ilaç kullanmadım hocam.14,5 aylık tekkaşık ilaç içmemiştir.neden böyle olmuştur hocam.zaturemi,bronşiolitmi nasıl anlayacağım hocam. uyutuyırum,uyuyamıyor,yatakta kendini ordan oraya atıyor,ateşini az önce ölçtüm 37 ydi. ama 5-6 saat önce yarım fitil vermiştim,belki ağrıları vardır ondan durmuyordur diye fitili verince 1,5 saat uyudu. ama5 saattirde uyanık uyuyamıyor hocam.allah rızası için yardım edin hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Kas 2015 Saat 07:04
Okumaniz sart. Benim butun sorulariniza cevap verecek zamanim yok..Bunlarin hepsi, defalarca anlatildi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.