hocam oğlumun burun tıkanıklığı ve burundan ses gelmesi sorunu hafiflemekle beraber devam ediyor ama öksürük çok kötü bir hal aldı.sabahları ve gece çok kötü öksürüyor..artık gündüzleride öksürmeye başladı,bu halini görünce doktorumuzla görüştüm bana ; peditüs yatmadan evel yarım kaşık önerdi soğuk algınlığı olarak nitelendirdi.ilacı sadece 2 akşam verdim.ancak bu sabah oğlum nefes alamayacak kadar kötü öksürmeye başlayınca aynı hastanede nöbetçi doktora götürmek zorunda kaldım. muayne sonrası hırıltı olmadığını ciğerlerde sorun olmadığını belirtti.ama alerjimi nezle-grip mi yorum yapmadı..her ikiside olabilir dedi.sanırım alerjiden daha fazla şüphelendi ; zaditen damla sabah akşam 20 damla ve hydrilin şurup yazdı.oğlum 8 aylık 10 kilo civarı.şurup 1 yaşından önce verilmemeli diye not düşülmüş.damla da toplam 40 damla abartı gibi geldi.bütün ilaçları evde stokladım ama size sormadan vermek istemiyorum.
fikrinizi almak istedim ilaçları kullanmalımıyız yoksa serum fizyolojikle devam mı edeyim? ilaç kullanmazsam öksürüğün 1 ay süreceğini söyledi.yardımızı rica ederim.
syg.