Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - grip
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgrip

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
canan78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 89
Mesajın Direkt Linki Konu: grip
    Gönderim Zamanı: 19 Nis 2009 Saat 00:17
merhaba kadir bey oglum 15 aylık 2 gündür hafif aksırma ve öksürüğü var.burun akıntısı basladı atesi şimdilik yok ama iştahsız ve halsiz ilaç vermedim ama grıbal durumlarda kullanılan suruplar var pedıtus aferın gibi kullanmalıyım birde ben imkansızlıklar nedenıyle oğlumun  pnomokok aşılarını yaptıramadım bu saatten sonra 2.5 yasında tek doz yapılması gerekıyomus daha erken yapılabilirmi kac doz olur cok merak edıyorum                                                                                                                           saygılar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2009 Saat 11:53
İlaç kullanmayın, benim bu husustaki makale ve mailleri okuyun. Pnömokok aşısını 2 yaşından sonra tek doz yaptırabilirsiniz. (2.5 değil)   Eğer bu ayda yaptırırsanız, 17. aydaki 2. bir doz ile tamamlayabilirsiniz. İki doz yeterlidir.
Yukarı Dön
canan78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2009 Saat 08:18
selamlar hocam 2 gün önce size yazmıştım 15 aylık oğlumda burun akıntısı halsızlık ve iştahsızlık var ama ateşi yok ilac vermedım dün kuru gıcık gibi bir öksürük basladı limonlu bal denedim ıhlamur enedim kesinlkile almıyo bazen öksürdükten sonra kusuyo ne yapabilirim bizde internet yok her zaman siteye ulaşıp yazılarınızı ve soruları okuma imkanım olmuyo tekrar tekrar duydugunza emın oldugum bu soruda yardım erdersenız sevınırım saygılar
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2009 Saat 09:51
İki dilim portakal yedirin, aynı "limonlu bal" gibi etkilidir. Gıcık tarzı öksürük geldiğinde göğüsüne Vicks sürüp üstünü ince havlu ile kapatın veya bulabilirseniz yakalarına 2 damla "Coldmix" damlatın, çok rahatlatacaktır.
Yukarı Dön
canan78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2009 Saat 22:28
hocam inş bu sefer ilacsz bir hastalık geciricez sayenizde benim oğlum mukonyumlu dogdu 4 günü yoğun bakım olarak 1 hafta kuvözde kaldı ciğerleri pisliğiyle kapalıydı cok korkuttu bizi o zamandan beride hastalanınca asırı korkuyorum cok ateşli gecırdı hastalıklarını cok antibiyotık aldı doktor hatasımı benmı ilaclara düşkünüm bilemıyorum ama sizi tanıdıktan sonra daha sakın olmaya calışıyorum birde 15 aylık nerdeyse bütün dişleri cıktı florur içeren minik haplardan kullanıyorum yavas yvas macunsz dişlerini fırcalayabilirmıım erken cürümesınden korkuyorum saygılar hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2009 Saat 12:41
Diş ilacını hergün muntazaman veriyorsanız, diş çürüğü olmayacaktır. Diş fırçalaması, dişeti sağlığı yönünden önemli.. Macunlu, macunsuz fark etmez...Doğumdaki talihsizlikleri artık tesirli değil, şartlar her çocukta olduğu gibi...
Yukarı Dön
canan78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2009 Saat 22:22
cok tesekkürler hocam gecte olsa sizi tanıdığım için çok mutlyum saygılar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.