|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DERYABENCE ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2013 Konum: corum Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 May 2016 Saat 22:07 |
Kadir hocam 9 aylik oglum un 3 gün yüksek ateşi oldu. Ateşi takip ettim ve bebeğimi doktora götürmedim.3 gün içinde ateş dışında ne öksürük ne burun akıntısı hiç bir şey olmadı.
Oğlum ateşli olduğu dönemde iştahın da hiç bir degisiklik olmadı. 800 ml süt Bir kase yoğurt meyvesini yedi. Ateşi bu sabah itibariyle yükselmesi ama sabahtan beri sadece 300 kl süt içti. Kaşıkla ne vermek istesem ağzını kilitleyip çığlık çığlığa ağladı. Bu arada hocam ben oğlum biberonla anne sütü alıyor.beni emmiyor . Bende hastayım farenjit olmuşum bu yüzden anne sütünde bi değişiklik olmuş olabilir mi? Birde sizin eski maillerinizi okudum günde 600 ml süt meyve ve bir köfte büyüklüğünde et yemesi yeterli demişsiniz. Bir kaç gün bu miktar azaldığını çocuğuma bir Problem olur mu? Kan şekeri falan düşer mi? Çünkü yaklaşık 10 saattir ağzından bir damla bişey girmedi. Ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
|
|
Derya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeme konusu: Saglikta ve Hastalikta farklidir... Hastalik esnasinda, sadece ihtiyaci kadar yer, normaldir. Az yemesinin bir zarari yoktur. Bu konuyu ve nedenlerini cok anlattim, eski yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|