|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne ignesi???? Agizdan antibiyotik bile gerekmiyor.
|
|
![]() |
|
nezihac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey sayın hocam. 2 gündür söylediğinizi yapıyorum. 2 gecedir hiç uyanmadık öksürükle. Ama gündüzleri ara ara devam ediyor. Birde balgamı var ama bir türlü atamıyor.Bunun için ne yapabilirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Limonlu bal, Serum fiz ve aksamlari ColdMix, aynen devam.
Goruyorsunuz, boyle uc kurusa tedavi etmek varken, niye bir suru tahliller, ilaclar, Allerji teshisleri ile hasta yolunuyor, simdi anlamissinizdir. Zaten bu sebepten, benim gibi bir doktor bulamazsiniz.. Az para kazanmak islerine gelmiyor. |
|
![]() |
|
nezihac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haklısınız hocam. sizin yazınızı okuduktan sonra tedavıyı degıstırdım. 31 yasındayım. hiç ilaç kullanmadım.hamile oldugum zaman dışında oda mecburiyetten oldu. saframda taş olustu. dogumdan sonra ise kayboldu taşlar. neyse.
yazınızı okuyana kadar calpol, peditus, dolven gibi ilaçları kullanıyordum. aslında hiçbirine ihtiyaç olmağını gördüm. kendim dogal ürünlerle iyileşmeye çalışırken neden cocugumu ilaca mahkum edıyorum dedim. hocam benım baska bir sorum daha olacak kardeşimin kızı 2,5 yaşında. oda sürekli hasta oluyor. hastalık ;yüksek ateş oluyor nefes almada zorluk çekiyor hırıltılı. ateşle birlikte bazen sanrılar oluyor sayıklama oluyor. bunlar geçince öksürük başlıyor. bronşit demişler.cocuk her hastaneye gittiğinde hava veriyorlar. kullandıgı ilaçlarda var ama isimlerini bilmediğim için şimdi yazamıyorum. yemek yememeye de basladı ağzında cok tutuyor. tahlil yaptırsak mı nasıl bır yol izlememiz gerek. ayda bir yada 2 ayda bır hasta cocuk. ama genelde ateş oluyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yegeninize de, "Sahtekarligin3 Safhasi" uygulaniyordur. Bugunku bir yazimda anlattim, okuyun.
Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullansinlar. Kullandiklari ilaclar yuzunden rezil oluyorlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|