Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geçmeyen öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeçmeyen öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2015 Saat 00:59
Ne ignesi???? Agizdan antibiyotik bile gerekmiyor.
Yukarı Dön
nezihac Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nezihac Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2015 Saat 13:44
Kadir  bey sayın hocam. 2 gündür söylediğinizi  yapıyorum. 2  gecedir  hiç  uyanmadık  öksürükle. Ama  gündüzleri ara ara devam ediyor. Birde  balgamı  var ama  bir türlü atamıyor.Bunun  için  ne  yapabilirim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2015 Saat 18:04
Limonlu bal, Serum fiz ve aksamlari ColdMix, aynen devam.

Goruyorsunuz, boyle uc kurusa tedavi etmek varken, niye bir suru tahliller, ilaclar, Allerji teshisleri ile hasta yolunuyor, simdi anlamissinizdir.
Zaten bu sebepten, benim gibi bir doktor bulamazsiniz.. Az para kazanmak islerine gelmiyor.
Yukarı Dön
nezihac Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nezihac Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2015 Saat 17:17
haklısınız  hocam. sizin  yazınızı  okuduktan sonra tedavıyı degıstırdım. 31  yasındayım. hiç  ilaç kullanmadım.hamile  oldugum zaman dışında  oda mecburiyetten oldu. saframda  taş  olustu. dogumdan  sonra  ise  kayboldu  taşlar. neyse.

yazınızı  okuyana  kadar  calpol, peditus, dolven  gibi ilaçları  kullanıyordum. aslında  hiçbirine  ihtiyaç  olmağını gördüm. 

kendim  dogal  ürünlerle iyileşmeye  çalışırken neden  cocugumu ilaca mahkum edıyorum dedim.

hocam benım baska  bir sorum daha  olacak kardeşimin  kızı 2,5 yaşında. oda sürekli  hasta oluyor. 

hastalık ;yüksek  ateş oluyor nefes  almada  zorluk  çekiyor hırıltılı. ateşle  birlikte bazen sanrılar  oluyor sayıklama  oluyor. bunlar geçince  öksürük  başlıyor. bronşit demişler.cocuk  her  hastaneye gittiğinde  hava  veriyorlar. kullandıgı  ilaçlarda var  ama isimlerini  bilmediğim  için  şimdi  yazamıyorum. 

yemek  yememeye  de  basladı  ağzında  cok  tutuyor.
tahlil  yaptırsak  mı  nasıl bır  yol  izlememiz  gerek. ayda bir  yada 2  ayda bır hasta  cocuk. ama  genelde  ateş oluyor.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2015 Saat 19:13
Yegeninize de, "Sahtekarligin3 Safhasi" uygulaniyordur. Bugunku bir yazimda anlattim, okuyun.
Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullansinlar. Kullandiklari ilaclar yuzunden rezil oluyorlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.