2007 Ocak doğumlu kızım 1 hafta içinde iki kez hastalandı. İlk hastalandığının ilk gecesi bakışları donuktu, kendini kaskatı kesmişti, gözlerini bir noktaya dikip bakıyordu. Sadece babasına cevap verdi, bu bir süre devam etti. Titriyor, ateşi 40'lara varıyordu. En son kusunca rahatladı ve o hepimizi korkutan hali kusunca geçti. Ateşle atlattık onu derken önceki gün yine mızmızlanmaya başladı. Ateşi çıktı, yemek yemiyor, sürekli su içmek istiyor, karnım ağrıyor diyor. Ağrı kesici ve ile ağrı ve ateşi iniyor, sırılsıklam terliyor çok gecmiyor bir daha ateş çıkıyor. İki rahatsızlığında da ağız kokusu ve bademcikleri şişmiş gibi görünüyordu. Bunlar bilindik şeyler ilginç olan bugün vücudu kaşınmaya, batmaya ve kızarmaya başladı. Yüzünün yarısı kızarık, sırtı ve göğsü olduğu gibi kızarık benek benek. Burnu akmıyor, kusmuyor.
Aşı kartına baktım da Kızamık aşısının bir defa yapıldığını gördüm sorun teşkil eder mi?. Kardeşinin kartında iki kez yapıldığı yazıyor

Biraz araştırdım bütün belirtiler tutuyor, sizce kızamık mı geçiriyor yoksa benim düşündüğüm gibi boğaz iltihabı vücuduna mı yansıdı?
Şu an iyi gibi, yarın doktora götüreceğim. Sizin fikriniz önemli...