|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meravey ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 May 2015 Saat 23:19 |
merhabalar Kadir Bey. oglum 2 ay 12 gunluk dogum kilosu 3950 gr boyu 50 cm
suandaki kilosu 6000 gr ve boyu 60 cm. 29 nisanda pilor stenozundan ameliyat oldu. 2 aylik kontrolunde asi olmasini grektigini soyledi pediatri. ama 3 asi birden ve ne asilari oldugunu anlayamiyorum o andaki telaslada sormak aklima gelmedi. size de danismadan yaptirmak istemiyorum. Arjantindeki asi sisteminide bilmiyorum Turkiye ile aynimi. bu resimde gonderdigim asilar dogrumu? ve 3 asi birden yaptirmak uygunmu? dogdugunda BCG ve hepatit B asilarini yapmislar. http://i.hizliresim.com/ZDdjvo.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sextuplet: 6'li asi; Di-Per-Te,ActHib, IPV, Hepatit-B asilarini ihtiva eder. Bizdeki asilar;5'li olup, Hepatit-B ayrica yapilir.
Ilaveten, ayni gun: RotaVirus asisi icirilmesi iyi olur. Birde; ikinci igne, Zaturre (KPA) asisida yapilabilir. Ilk sayfadaki ASI bolumundeki asi semasini inceleyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|