|
Ben ve sinuzit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamze0606 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 3 Saat 10 Dakika önce Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamze0606
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 2 Saat 58 Dakika önce Saat 23:23 |
Kadir bey merhaba. 20 yildir burnumda koyu bir akinti ve genize akıntı nedeniyle de öksürük var. Sinuzit dendi,alerjik rinit, vazomotor rinit dendi..sinuzit ameliyatlari,burun etini kucultmek icin radyofrekans tedavileri, burun eğriliği ameliyati, hatta akupunktur bile denedim. Antibiyotikler,spreyler vs. Her verileni uyguladim..Gece gunduz,yaz kış hic gecmeyen akintilar beni cok yoruyor. Burun eğriliği ameliyatı sonrasi baş ağrılarim geçti sadece. Bu arada burun kaşıntısı,goz yasarmasi,hapsurma hic olmadi bende..ameliyati oluyorum en fazla 1 ay sonra sinus filminde yine dolms oluyor sinuslerim..aslinda umidim kalmadi ama size de sormak istedim. Bir fikriniz varsa cok mutlu olurum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|