|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 400 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haz 2016 Saat 18:41 |
Doktor bey cok ozur dileyerek sizi rahatsız ediyorum cok çaresiz kaldım kızım 13 aylik dün saat 14:30 da havale geçirdi atesi 38.8 idi meme emmek istedi tam emziriyordum birden korktu sanki titredi biraz belki bes saniye sonra gözlerini yukarı dikti ve bası biraz arkaya kaydı nefes almada zorlandı uc dort dakikada o sürdu sonra arabay bindik nefesi normale dondü ama kolları ayakları salmıştı hali yoktu gozu bir yere bakıyordu yine ama elimi oynattim takip etti gözüyle hastaneye vardığımızda atesi 40 idi hemen fitil diazem yaptılar dustu atesi ama gözlem icin bir gece yatış yaptık atesi dustu kan tahlilinde wbc 22 cikti novosef yaptılar sabah yedide bize de uc gun igne yazdılar aynı saatte mı yapılmalı havale icin me yapmalıyım simdi de atesi cikti 37.7 dolven verdim dustu yine gece fitil vereyim mı tekrar havale olasigi vr mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazarlar kismindaki ATES ile ilgili makalelerimi okuyun.. Yapilanlarin tamami nafile islerdi... Agizdan ilac alabiliyorsa, igne gerekmez, Au...tin200 gunde:2x1 olcek(5ml) 5 gun verin. Havalenin bir zarari yoktur. Turk doktorlarinin palavralarina kanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|