|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haz 2015 Saat 18:08 |
Hocam kolay gelsin oglum 9 aylik iki gun once kan tahlili yaptirdik hastane sonuclari mail atamadi
Bi turlu ferritin 3.96 hgb 10 cikmis dediler..cok dusuk gunde iki defa 4 er damla demire Baslamamiz gerektigini soyledi doktor..size sormadan baslamak istemedim..internette referans degerlere baktim hgb 12 olmasi lazimmis en dusuk..ferritinde 17..dogrumudur hocam Baslayalimmi ilaca.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sahtekarlarin; Internetteki sitelerine sakin inanmayin...
Bu sahtekarlar, kasten HGB degeri olarak, her yas icin; eriskin "Referans degerlerini" yazarlar. Zira isleri gucleri sahtekarliktir. Bu yas icin; HGB:10g/dl; alt normal sinirdir. SAKIN, demir ilaci vermeyin. Bu hileyi kasten yapiyorlar, zira Demir elementi, mikroplar icinde cok elzem olup, bol bulduklarinda, en hafif hastaliklar bile Hastanelik derecesinde agir seyreder. Ne diye, durup dururken, "Kan Tahlili" yaptirirsiniz ki!!! Bu sahtekarlar yuzunden, Turkiye'de nerede ise butun cocuklar "anemik" VE hepsi "demir ilaci" kullaniyor... NE TESADUF!!!! Firsatiniz olursa, bu sahtekarlara: 6ay-15 yas arasi FERRITIN degerlerinin; 7-140ng/ml oldugunu soyleyin.. Hic umidim yok ya, Belki, utanirda ogrenirler. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Haz 2015 Saat 18:53 |
|
![]() |
|
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kan tahlilini oglumun boyu 4 aydir ayni oldugu icin istedi..ilk 5ay cok hizli buyudu sonra kilo alimi 700lere 400lere boyuda ayni kalinca demir eksikligi olabilir dedi..4 aydir boyu uzamamais burdan anlamaliydiniz dedi..boyu su an 74 santim we 9 aylik..
Hocam hgb normal o zmn ama ferritin 3 cikti dusuk baya..genede gerek yok mu ilaca siZce |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4cm FAZLASI VAR!!! Kesin bir evvelki olcumde HATA YAPTILAR.. Bosverin ve sakin dikkate almayin...
Hicbir sekilde Demir gerekmez. Sadece; muntazam etli gida alsin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|