|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esk deniz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esk deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2015 Saat 11:33 |
![]() |
|
![]() |
|
esk deniz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esk deniz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oglum 17 aylik ve 10 kg agirliginda.
6 gun once persembe genel anestezi sunnet yaptirdik( kizacaginizi biliyorum) Cuma aksami ates basladi besinci gun geceleri 39-40 derece oluyor mide bulantisi ve kusma oluyor. dun aksm ishaldi. Doktor tahlil yapti sonuclarini gonderdim atese hic mudahale etmedim. antibiyotik ve emadur fitil verdi antb. Enf oldugu icin verdigini soyledi. degerlendirirseniz cok sevinirim. iyi ki sizi tanidim. Ogretmen olarak velilerimi de bilinclendiriyorum.Sevgi ve saygilarimla.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Laboratuvar; WBC degerlerini DOGRU belirttigi halde, Normal sinirlar icinde gosterdigi halde, bu APTAL, hala antibiyotik veriyor!! Antibiyotik gerekecek bir durum yok, basit bir "Kan sayimini" bile degerlendirmekten aciz, zavalli bir doktor var...
Ayrica; MON% degeri, anormal yuksek, Enfeksiyoz Mononukleoz olabilir... Bu hastalikta, Ates; 1 hafta surebilir, hayal gormeler, denge bozukluklari olabilir. Tedavisi yoktur, zararsizdir, kendiliginden gecer.. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|