Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Atipik lenfosit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAtipik lenfosit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yagmurum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yagmurum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Şub 2016 Saat 09:21
2 mesaj atmışım ve silmek isterken eksi görünün kısmı sil tuşu zannettim. Eksi puan gönderildi yazdı. Tamamen yanlışlık. Cevabınızı bekliyorum benim için çok önemli:/ tek merak ettiğim kötü hastalıkların yavaş yavaş ilerlemesinden dolayı bu görülen lenfositlerin artma durumu ilerleme durumu var mıdır? 1 tane görüldüğünden henüz kanını olumsuz etkilemediğini düşünüyorum. Obsesifim dediğim gibi. Kuruyorum şuan kafamda
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118680
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Şub 2016 Saat 18:46
Niye benim cevaplarima bakmiyorsunuz???

Yeni Mesaj: Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Bugün Saat 02:55 - IP: 24.56.45.23
En azindan, LOSEMI DEGIL!!!! Orasi kesin....

Gerisi de hic onemli olmayan, "teferruat""  Tamamen isguzarlik!!
Hele sizin gibi birine, hic soylenmeyecek bir sey.
Unutun... Hepsini unutun.. Yok farzedin.
Yukarı Dön
Yagmurum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yagmurum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Şub 2016 Saat 18:50
Okudum bu cevabınızı. Farkındayım çok yoğunsunuz fakat benim merak ettiğim konuyu ancak sizin cevabınız rahatlatacak. Ben sadece atipik lenfositin ilerleme riski var mıdır bilmek istiyorum. Çok teşekkürler tüm cevaplarınız için
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118680
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Şub 2016 Saat 23:00
Dolasimdaki butun kan hucreleri, Kemik iliginde yapilir, orada olgunlasir ve dolasima salinirlar.
Eger, Viral bir enfeksiyon sonucu, Kemik Iligi baski altina alinmis ve bu hucrelerin imali durmussa, once
bu hucrelerin sayisinda azalma olur, sonra, Virus baskisi kalkinca, kemik iligi hemen acele sekilde bu
hucreleri imal etmeye baslar. Kanda yeterli sayiya erisene kadar da, boyle gelismemis (atipik) hucreleri
dolasima salar. Hatta bu devrede, Eritrositler bile, Retikulosit denilen, "cekirdekli" halleri ile salinirlar.
Sizin sandiginiz gibi ilerleyip, Losemi filan olmaz. Ayricada bu durum,  bir; RISK degildir..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.