Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lökosit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumLökosit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ayşe0707 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ayşe0707 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lökosit
    Gönderim Zamanı: 27 Şub 2016 Saat 12:48
İyi günler hocam. Tam 3 aylık bir kızım var . Şu an 7 kg ağırlığında ve sadece anne sütü ile besleniyor.. 2 aylık iken kakası yeşil ve mukuslu olmaya başladı ve emerken ağlıyor kıvranıyordu. Kakasında tahlil yaptırdık entamoeba histolytica adezin antijeni pozitif çıktı doktor flagy şurup verdi 1 hafta boyunca günde 3 kez yarım ölçek verdim ağlama ve kıvranması durunca ilacı kestim ama kakası hala yeşildi Zaman Zaman sarı oluyordu .. Şimdi de son bir haftadır yoğun yeşil ve mukuslu yapıyor aynı şekilde emerken ağlayıp kıvranıyor kakasını da sancılı ve basınçlı yapıyor.. Kakalı ve idrarlı bezini tahlile gönderdik bol lökosit çıktı doktor günde iki kez olmak üzere flagy şurup ve günde bir kez de suprax antibiyotik verdi ayrıca inek sütü alerjisi ihtimaline binaen bazı ürünleri bana yasakladı .. 3 aylık kızım için suprax vermeli miyim prospektüs te 6 aylık ve daha büyük çocuklarda kullanılır yazıyor.. Bu arada bebeğim Zaman Zaman hafif ateşli oluyor kusma ise normal her Bebek'te olduğu kadar..Yardımcı olursanız çok Mutlu olurum teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118680
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2016 Saat 18:53
1.3kg FAZLASI VAR!!!!! 
Sikayetleri pek tabiiki "cok asiri yemesinden."...
Eski mailleri okuyun, baya iyi kaziklar yemissiniz.. Hic boyle hastaliklari olan bir bebek, bu kadar
fazladan kilo alabilirmi????
Doktor olabilmis bir insanin, muayyen bir seviyede olmasi gereken bir "Zeka Seviyesi" vardir En azindan, oyle olmalidir.
Bu doktorlarda ise, hic dusunmeden, robot gibi, her sikayeti sanki hastaliktan oluyormus gibi algilayip,
hic dusunce suzgeclerinden gecirmeden, hastalik damgasi vurmalari tipik bir "Turk Tipi Egitim"in bir
sonucudur.
Hic bir ilaci kullanmayin, sadce ogun aralarini acin , ve gunluk aldigi gidalarin miktarini azaltin.
Goreceksiniz kakasi hemen duzelecek.. Iyi kazik yemissiniz.
Entamoeba Histolytica (+) ve bu cocuk normal kilosunun cok ustunde ha!!! Sahtekar laboratuvar..
Babasinin kakasini biraz sulandirip, bebek kakasi diye gonderin, onda bile (+) bulurlar...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.