|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Tem 2015 Saat 20:51 |
Hocam cok acil yaknim aradi ve sonuclari degerlendirmenizi rica ediyorlar
35 + 2 haftada dogmuşlar rahatsız olan 2030 gram diğeri 2400gr mış. Suan 6.aylik 5.850gr.3.5 aydan sonra annesutu almamis..Doktor kanında mikrop var ve zatüre başlangıcı demiş. Yaz ve sıcak olunca zatüre başlangıcı ilginç geldi bize. Tahlil sonuçlarını yorumlayabilirse seviniriz. Birde aynı bebekte yumurtalıkları tam inmemiş ve fıtık var dediler biz onun için biraz büyüsün hemen narkoz almasın diye beklerken bu rahatsızlık çıktı. ![]() Düzenleyen kıvanç - 29 Tem 2015 Saat 21:29 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayet basit.. Eger bir doktor; Zaturre teshis edemiyor ve "Zaturre baslangici" gibi salakca bir terim kullaniyorsa, sahtekarin tekidir.. Ne demekmis; "Zaturre baslangici"!!! Bu geri-zekalilarin bir ozellileri de, hic Grip teshis etmezler.. Eskiden bu hastalarin hepsine, Astim diyorlardi, iplikleri iyice pazara ciktiktan sonra, bu sahtekarligi icat ettiler..
Cocugunuz, basit bir Grip geciriyor.. Ayrica da, cocugunuza; Zaturre Asilari yapilmadimi??? BU aptal sahis o kadar cahilki, daha "Enfeksiyon" ile "Sepsis" arasindaki farki bile bilmiyor, sozum ona Lokosit degeri yuksek diye; "Kaninda mikrop var" diyebiliyor.. Bir memlekette ayni hata pek cok doktor tarafindan yapiliyorsa, onlarin mezun oldugu Universite de kesin bir salak Prof.var demektir.. Kaninda mikrop olmasi yani "sepsis" durumu ancak "Kan kulturu" ile soylenebilir, oyle kan sayimina bakarak degil. Ayricada, Sepsisi olan bir hasta, agir hastadir, mutlaka hastaneye yatar. Sepsisli bir cocuk, etrafla ilgili degildir suur bulaniktir, yemez-icmez.. Boyle tehlikeli doktorlardan uzak durun.. Cocugunuzda, ne zaturre, nede Sepsis var. Resmen atiyor. Akli sira, sanki cok muhim bir is basarmis gibi hava basacak.. Siz sadece, benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Tem 2015 Saat 09:02 |
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam ilettim.
Peki inmemis yumurtalik (sizin sicak kuvette bekletip testislerin inip inmefigini kontrol anlattim) Ve fitik hakkinda ne diyorsunuz? Cok sagolunuz. |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Inmemis testis icin, benim anlattigim muayene usulunu evde yapsinlar. Fitik varsa, aile bile gorur, anlar..
Fitik oneml, ameliyati gerekir. Eger, hakikaten inmemis testis varsa, o arada oda hallolur.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|