|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elif2 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 352 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haz 2015 Saat 16:26 |
Kızım 9 yaşında,4.6.2015 ateş başlangıç.Aynı gün yapılan stepa negatif,kan sayımında WBC:6.80 HGB:14.00 MONOSİT:11.Ateş 38-39 arası,öksürük mevcut.
Sizden öğrendiklerimle viral olduğunu biliyorum.Ateş düşürücü kullanmıyorum,öksürük ve ateş halen devam ediyor. Okulda 2 çocuğa dr.lar zatürre demiş.Biz doktora gitmedik,kendim yaptırdım testleri. HGB çokmu yüksek Kadir Bey,demir ilacı v.s.hiçbirzaman kullanmadım.günde 2 yumurta ve mutlaka et var.1 lt.sütümüz var.131 cm boy,25 kg. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Sevgi ve saygılar. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hastalik sonucu; hastada "su kaybi" olursa, kan yogunlastigi icin, butun degerler yuksek cikabilir.
9 yas icin... HGB:12.0-15.0g/dL dir. Beslenmesine; aynen devam... Doktora gitse idiniz, size de; zaturre teshis edilecekti. 2007-2014: de olsa idik; Astim diyeceklerdi.. Iyice rezil olduklarindan, artik diyemiyorlar, gunumuz modasi: "Zaturre"oldu!!! Yiyen yiyor, ben ne yapayim!! Zaturre teshisi daha cok islerine geliyor, zira bu sayede yatirip, daha beter hastayi sogusleyebiliyorlar. |
|
![]() |
|
elif2 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 352 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 8.ci gün ,ateş 38-39 inip çıkıyor,gece nefes alışverişi hızlanınca ve çok zor öksürme-her öksürme devamında(ığğğğ )sesi çıkarınca ,balgamdan midesi kalkıp kusunca bir baktırayım dedim.
göğsü dolmuş,boğaz kulak temiz. Ancak azro,ventolin şurup yazdı.Almadım,bal limon,colmix,se.fiz.devam ediyorum.Aynen devam değilmi?Tekrar kan sayımı yaptırayımmı? Yüreğinize,emeğinize sağlık Kadir Bey.Sevgiler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN; Azro ve Ventolin'i kullanmayin... Benim anlattigim sekilde devam edin... Bir sey gerekmez. Sadece; agiz kokusunu ve dil ustu pas varmi onu takip edin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Haz 2015 Saat 22:05 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ,dün geceden bu yana ateş yok,öksürük rahatladı.Sarı balgam tükürüyor.Biliyorumki son safhalardayız.Birdaha dr.v.s.götürmeden sadece kan sayımı yaptıracağım.İyikide almadım ilaçları.Sayenizde,böyle ilaçsız atlatınca kendimle gurur duyuyorum.Bu virüsede bağışıklık kazandırdım kızıma diye.
Herşey gönlünüzce olsun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Goreceksiniz, bu tip Viral hastaliklarda; ilac kullanmadiginiz zaman cocugunuz (ve hatta kendiniz) daha cabuk iyileseceksiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|