|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
giena ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2015 Saat 14:48 |
Hocam merhaba, kızımız 23 aylık, 13 kg, gündüz öksürmüyor, gece sadece sabaha karşı, ama aynı saatte, saat 00.04 öksürmeye başlıyor, iki haftadır boyle, bende erken uyanıp, nefesini dinledim, alışı iyi, fakat nefes verişi biraz ağır, ve kesik ,kesik, bazende derin nefes alıyor, hava yetmiyormuş gibi, inleyerek te nefes verdiğini duydum, rüyalar görüyor ondan mı acaba, öksürmeye başlayınca cold mix ve buhar yapıyoruz, yarım saatte geçiyor, sonrası birşey yok, bu bir astım krızı mı, gece yatmadan önce bricanyl versek bir ölçek, siz ne dersiniz, sizin yönlendirmeniz bizim için çok önemli, şimdiden teşekkür.. Düzenleyen giena - 14 Ara 2015 Saat 14:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Astim ile alakasi yok.. Sakin hicbir ilaci vermeyin, resmen tuzaga dusersiniz. Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|