|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
barbaros430 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde hocam bronsitte olan sikintili nefes verme nasil birseydir bunu daha iyi anlamamiz icin nasi tarif edersiniz.ben hisirti duyunca korkuyorum cunku
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Nefes alma rahattir, hic ses duyulmaz, Nefes verme sikinti ve daha uzun surelidir... Bu kadar basit. Turk Cocuk doktorlarina inanmayin.
|
|
![]() |
|
barbaros430 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Hocam oglumun hiriltisi gecmedi hala.onun disinda balgamli oksurugude var ama genel durumu iyi.tam o iyilesiyor derken ben grip oldum burnum tikali ve burun akintim var .oglumda hala grip arazlari varken bida sil bastan ona bulasir mi uzak durmaya calisiyorum ama o bana yanasiyo.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Duydugunuz, genizdeki balgamin yaptigi hirilti.. Grip size, cocuktan bulasti ise, cocukta bagisiklik olustugundan; tekrar cocuga bulasmaz. Virus yapisini ancak, 1-3 senede degistirebilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Ara 2015 Saat 18:16 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barbaros430
Hocam merhaba,
Tüm anneler de okusun diye sonuç bildirmek istedim.Biraz uzun oldu kusura bakmayın… 40.2 lere varan ateşimize üstelik 6 gün düşmemesine rağmen sabrettim.öksürürken ciğerleri çıkacakmış gibi oldu nefes verirken hışırtısı ,sırtını dinlediğimde hırıltısı oldu.sabrettim.günlerce ağzına bişey koymadı.bazı günler kafasını yastıktan kaldıracak hali olmadı.hepsine sabrettim.etrafımdaki insanlara ,en çok da bu çocuğa birşey olursa senle görüşürüz diyen eşime… hepsine sabrettim.çünkü inandım sizin söylediklerinize.bizim bakış açımızı farklılaştırmanıza güvendim.viral bakteriyel ayrımını öğrendiğim için herşeye sabrettim.ve sonunda kazanan ben oldum.daha doğrusu yenilen virüsler kazanan oğlum oldu..şu an herşey çok güzel hışırtısı hırıltısı geçti.çok çok hafif gün içinde belki iki üç kere olan balgamlı öksürüğü kaldı.iştahi yine yerine geldi.keyfi neşesi herşey çok şükür çok iyi. Biliyorum ki kreşe gittiği için yine hasta olacak ama yine biliyorum ki biz bakteriyel olmadığı sürece ilaçsız atlatacağız.geçen yıl kreşte ilk senemizdi ve yine tam da bu zamanlar 40 derece ateşler içinde yandığında bu ateş neyin nesi araştıralım deyip 3 gün hastanede yatışımız,ateş düşmediği için bi seferde 3 yaşındaki çocuğa 2 kaşık dolusu dolven vermeleri,ateş düşmeyince ikide bir kan alıp tahlile göndermeleri, hastaneden çıkarken viralmiş.ama yinede araya bakteriyel girmesin diye antibiyotik verelim demeleri…daha sonra başka doktorların aylık deposilin vurdurmaları, alerjik denilip aylarca kullanılan singulairler ,aerius lar… oğlumun kawasakisinden dolayı bizi bu kadar kendilerine muhtaç bırakmaları…ah hocam ah hepsi aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum. Ve yok yere oğluma ilaç veren, ilaçla daha kötü olmasını sağlayan hiçbir doktora ve profa HAKKIMI HELAL ETMİYORUM… Şimdi kime oğluma ilaç vermiyorum, ateşini düşürmüyorum, günde 1 litreye yakın süt veriyorum desem herkes beni topa tutuyor.. şöyle de böyle de ..ha sizi tanımasam ,öğrenciniz olmasam belki bende öyle derdim. Ama artık okuyorum ..okuyorum her gün okuyorum…Keşke sizi oğlum ilk doğduğunda tanısaydım ..ilk doğduğunda bile basit bir gaz sancısını teşhis edemeyip röntgen isteyen doktorlara lanetler olsun…keşke aşılarını ,yemesini içmesini, gelişimini sizle kontrol edebilseydim. ilk günden zymfluor kullanabilseydim, ama kısmet değilmiş. Yine de şanssız sayılmam … Hocam iyiki varsınız . Tüm içtenliğimle ve tüm kalbimle söylüyorum ki Allah sizden razı olsun. Ya bir gün bu siteye bir şey olursa ya sizle iletişimi kopartırsak ne yaparım ben hiç bilmiyorum… Son olarak size bir sorum olacak bildiğiniz üzere zymafluor Türkiye de yok.Kardeşim İtalyadan aldı.Nasıl bir şey görmedim. İnşallah başlıyacağız. Fakat başlamadan önce geçmiş yılları nasıl telafi ederim. Şuan diş dokturuna götürüp flor uygulaması yaptırsam olur mu. Maddiyat önemli değil. Özel sağlık sigortam var. Para vermeden yaptırabilirim. Bu konuda bana ne tavsiye edersiniz. Zymafluor kullanılsa bile mesela 6 ayda 1 flour uygulaması yapılabilir mi …benim ve babamızın dişleri çok iyi, bende belki 2 ,babamızda ise hiç dolgu yok. Diş çürümesinde genetik faktör ne kadar önemli.. Hocam çok teşekkürler, iyiki varsınız. Sağlıcakla kalın… |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Telafi diye bir sey gerekmiyor, ilac geldiginde baslayin.. Italya, Fransa, Almanya, Isvicre, butun Avrupa kullanir, Malezya mali Zymafluor bile gordum, Amerika'da icme suyuna konur, ama ne hikmetse, Turk Saglik Bakanligi sirf disciler is yapsin, halki kaziklasin diye ilaci ithal etmez..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|