|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ömer mirza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2016 Saat 12:13 |
Kadir hocam merhabalar; Uzun süredir size yazmıyorum buna gerek kalmıyor çok şükür,az çok kendi başımızın çaresine bakabiliyoruz ama sürekli takipteyim.Kısaca özet geçeyim bu konu ile ilgili çok konuşmuştuk sizinle 11.10.2013 doğumlu oğlum geniz eti ve bağdemcikler aşırı büyük ve sizinle en son konuşmamızda çok bunalırsa ameliyat ettirin demiştiniz.Alanının en iyi doktorlarından birine götürdük Samsun'da tahlil felan istedi ilaç vermeden 10 gün sonra bakacağım dedi ve bugün götürdük.Bu şikayetle ilgili herhangi bir ilaç kullandınızmı dedi bizde hayır dedik ve bu reçeteyi verdi. 1 ay sonra tekrar bakacakmış eğer bir düzelme yoksa ameliyat düşüneceğiz dedi.Sanırım iğne penisilin daha önce hiç yaptırmadık şimdide tereddütlüyüm ne yapacağım bilmiyorum Sabırsızlıkla cevabınızı bekliyorum.
http://i.resimyukle.xyz/WcCx.jpeg Düzenleyen ömer mirza - 21 Kas 2016 Saat 12:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Mevsimsel Allerjik Rinit" HA!!!!!
Sizin oralarda; bu mevsimde hangi bitkiler cicek aciyor??? Yoksa; Madagaskar adasinda mi yasiyorsunuz?? Alaninin en aptalini bulmussunuz.. Deposilin 6-3-3 bu gibi cahillerin luzumsuz kullanimlari ile yoka giriyor.. Sakin hicbir ilaci kullanmayin, 3 yasinda oldugunu bana yazmismi idiniz??? Zira bu yasta bu ameliyatlar yapilamaz.. ZATEN, doktorda bu sekilde (sozum ona takipler ile) zaman gecirip, 4 yasini gecmesini saglayip, oyle ameliyat yapacak. Hicbir sey yaptirmayin, Ameliyattan da vazgecin. |
|
![]() |
|
ömer mirza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Kadir hocam sonuçlarını da gönderiyorum size.Oğlumda kan düşüklüğü vardı 8'lere kadar düşmüştü sizinde bilginizle Ferro sanol kullandık daha önce.Biz aslında onu daha önce çocuk doktoruna götürdük tekrar bi tahlil yaptıralım diye çünkü gündüz ÇOK UYUYOR.Bıraksan 4-5 saat kesintisiz uyur doktorda geniz eti bağdemcik büyük kaliteli uyuyamaz sa uykusunu alamaz gündüz uyur dedi bir KBB görsün dedi ve bu şekilde kbb'ye götürdük.Sonuçları ekliyorum
![]() Düzenleyen ömer mirza - 22 Kas 2016 Saat 11:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yas icin; HGB:11,2g/dL cok iyi bir degerdir.
O Laboratuvar Uzmani; CRP'yi adam gibi yapmasini ogrenmis ama hala Kan degerlerinde, ERISKIN normal degerlerini kullaniyor. Bu cahillikmi, sahtekarlikmi hala anlamis degilim.. Laboratuvardaki cahil, Doktor desen ondan da cahil olunca, Turk cocuklarinin tamami Anemik cikiyor..Ondan sonra da, cahilin onde gideni Saglik bakanligi ucretsiz Demir dagitma sacmaligini yapiyor.. Cocugunuzda, ne ANEMI var, nede Antibiyotik gerekecek bir durum var. Sakin Demir ilaci filan kullanmayin. Bu arada ameliyati yapacak olan uc kagitci, bu yasta zaten Geniz eti ameliyati yapamayacagi icin; YA, boyle ilaclarla vakit gecirtecek, yada ameliyata alip, hic sorun olmadigi halde; "Kulaklari cok kotu cikti, tup taktik, 6 ay sonra genize eti icin getirin." diyecek... YERSENIZ!! Yiyen, surusune bereket.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Kas 2016 Saat 19:41 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|