|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NnesrinN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2016 Saat 02:24 |
Hocam merhaba kızım 1 yaşında. 1 hafta önce 3 gün süren 37-38 derece arasında vücut ısısında artış oldu. Daha sonra sonra normale döndü. Tekrar pazartesi gecesi 38.5 derece ateşi oldu. Herhangi bir ilaç falan vermedik ertesi gün ateş düştü. Fakat burun tıkanıklığı vardı.özellikle gece nefes almakta zorluk çekiyor. Horlar gibi sesler çıkarıyor tıkanıyor. Serum fizyolojik damlatmaya çalışıyorum ama düzenli yapamıyorum damlattırmıyor. Hırıltılar çok arttı ve uyurken tıkanıyor. Bu aşamada müdahale etmemiz gereken bir durum var mı kendiliğinden geçmesini bekleyelim hocam? İlerlemesinden korkuyorum
|
|
![]() |
|
NnesrinN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de idrar tetkiki yapıldı kızıma. Doktoruna henüz gösteremedik ama laborant idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi. Yazılarınızı da okudum
nitrit (-) Lökosit:Bol Epitel:2-3 Dansite:1005 Ph:6 Nitrit negatif olduğunda iye olmaz demişsiniz. Lökosit neden öyle çıkmış olabilir yapmamız gereken nedir hocam? |
|
![]() |
|
Hocam suprax süsp. İle otrivine burun spreyi yazdı doktoru. Kullanmaya cesaret edemedim sizden cevap bekliyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; bu sarlatanlarin gazina gelmeyin... Kesinlikle IYE yok.. Kiz cocuklarinda, idrar almadan once yapilmasi gereken temizlik; hicbir zaman cok basarili olamaz. O Lokositler, Vajen agizindan dokulen lokositlerdir. Kasten bu sekilde sahtekarlik yapiyorlarki, hem doktora, hem Laboratuvara ilave kazanc olsun. Damlalari zor yaptiriyorsa, burun deliklerine; gunde: 2x1 SiccNasal krem surun. Zaten o doktorun nasil kasarli bir SAHTEKAR oldugu; Ates ve hirilti sikayetleri ile giden bir hastadan; Idrar Tahlili istemesinden bellidir. Namussuz bliyor, o kendisi gibi sahtekar Laboratuvarin nasil SAHTE rapor verecegini!!!
Suprax son derecede gereksiz, Siz benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
Peki hocam siccnasal var ondan kullanayım. Grip için yazdıklarınızı da uyguluyorum hocam. Çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırıp tek tek cevaplıyorsunuz sorularımızı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|