|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Cantyousee ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2013 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cantyousee
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2015 Saat 01:06 |
Kusmadan dolayı gittiğimiz hastanede idrar ve kan tahlili yapıp röntgen çektiler
kan tahlili sonucu enfeksiyon var sebebiyle 1gece yatış verdiler check etmek için başka hastaneye de gittik ordan da aynısı söylendi tekrar kan tahlili yapıldı ve yüksek derecede alerji olduğu ve direncinin biraz düşük olduğu söylendi ve aşağıdaki ilaçları almamız söylendi. Ne yapmamız gerekir hocam; saygılar.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
KACIN!!!!
Zaten ne mal olduklari istedikleri tahlillerden belli... Kesinlikle Viral enfeksiyon var. WBC normal sinirlar icinde. Sakin hicbir dediklerini yapmayin, verdikleri hicbir ilaci da kullanmayin.. O kadar sahtekarlarki, kusma diye gidiyorsunuz, size hemen Astim tedavisi veriyorlar... Bunlar o kadar geri zekali insanlarki, Astim'dan baska hastalik bilmezler.. Illaki o kahrolasi Nasonex'i yazacak... Ki, abone olasiniz, sahtekarligin 2. ve 3. safhalarinida uygulayabilsinler.. Sikayet edin diyecegimde, bu pustluklari ogretenler zaten o hastanenin Proflari... Kimi kime sikayet edeceksiniz! KACIN, gidin evinize.. Bir dahada bana sormadan, evden disari adiminizi atmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Eyl 2015 Saat 10:26 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|