|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ara 2016 Saat 07:45 |
Hocam merhaba
3 yaşındaki oğlum kış başladığından beri her ay hasta,burun akıntısı ile başlıyor 1 gün süren 38 civarı ateşi oluyor ,2 hafta sürüyor sonra yine aynı 2 hafta iyiyse 2 hafta hasta. Kreşe gitmiyor,Ama oyun alanlarına sık götürüyorum,hoş bu sene kreşe başlayan yaşıtları bizim kadar hasta olmuyorlar,geçen senede sık hasta oluyordu,altında yatan başka bir sebep olabilir mi Birde diş etleri çok belirgin şiş gibi yapısal olabilir mi?Başka bir sebebi var mıdır? |
|
![]() |
|
Sağlıklı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de yazmayı unuttum çok sık yoruldum diyor,gündüz uykusunu bıraktı ona mı bağlıdır?Çünkü yoruldum diyor ama bütün gün de koşturuyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HER COCUK; ilk defa okul/yuva basladiginda, iki kis cok sik hasta olur. Istisnasi: 1- Evde okula giden abi veya abla vardir, okula gitmeyen kucuk kardese mikrop tasirlar ve bu cocuk daha okula gitmeden evvel, mikrop kolleksiyonunu yaptigindan, okula basladiginda, diger cocuklardan daha az hasta olur. 2- Evde bakici vardir, bakicinin kendi evinde cocuklari vardir ve onlardan aldigi mikroplari tasiyabilir. Bu konuda yazdiklarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam
3 yaşında olan abi yani büyük :) birde 3 aylık kardeşi var.Kreşe gitmiyor,bakıcı yok evde okula giden abi abla yok ama bizim ki haftada 2 kere alışverişmerkezinde çocuk oyun alanına gidiyor,ondan herhalde di mi hocam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" çocuk oyun alanına gidiyor " Ayni sey!!!! Bak bu aklima gelmemisti.. Bunu da listeye koymak gerekli!!
|
|
![]() |
|
Çok iyi anladım😊 Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|