Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bronşiolit.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBronşiolit.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
defnelisa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 87
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı defnelisa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2016 Saat 15:30
Hocam tekrar merhaba
4 gün önce öksürük hafifledi ve dün sabah gözü akmaya başladı sarı beyaz bi akıntı tobrased ve illadin kullandım dun sabahtan itibaren 
Gece yine ateş çıktı ve sabahtan beri aynı 38.5 ilaç kullanmadim boğaz ağrısı var ve bir kez kustu karnım ağrıyı diyor .
Karnı agridigi için bitaz tedirginim fakat doktora gitmekten de korkuyorum.
Tekrar gripmi yoksa başka bisey mi? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118660
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2016 Saat 01:22
Yeni bir Grip basliyor.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı defnelisa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2016 Saat 00:36
Hocam şimdi de boğaz ağrısı başladı ağlayarak uyanıyor çok ağrıyor diye.Ağizda pis koku dilinde beyazlık var antibiyotik kullanmaya başlayayımmı?
Bogazindaki ağrı içinTantum sprey kullanmamda bir sakınca var mı ?

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2016 Saat 08:55
Baslayin. Tantum Verde sprey, gerek oldugunda kullanin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı defnelisa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2016 Saat 13:11
Şimdide ishal oldu 🙁
Bugün amoklavin verdim2.5 ml ilacin yan etkisi olabilir mi?
Zehirli ishal nedir nasıl anlaşılır? Bu aralar salgın olduğunu söylemişti doktoru.

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2016 Saat 01:47
Zehirli ishal diye bir sey yok!!.. Ishal kesici ilaclar verildiginde, mikroplar disari atilamaz, salgiladiklari toksinler(butun ishal yapici bakteriler toksin salgilarlar)barsak cidarindan emilerek, barsagin calisma sistemlerini bozarlar, iste Turk doktorlari bunlara "Zehirli ishal" derler.. Halbuki kendi yedikleri haltlarin sonucudur.
Antibiyotigi kesin. Dildeki pasi; ishal de yapabilir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Ara 2016 Saat 01:48
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı defnelisa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2016 Saat 17:57
Siz olmasaniz ne yaparız bilmiyorum. Çok teşekkürler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.