|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
defnelisa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2012 Konum: ist Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı defnelisa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tekrar merhaba
4 gün önce öksürük hafifledi ve dün sabah gözü akmaya başladı sarı beyaz bi akıntı tobrased ve illadin kullandım dun sabahtan itibaren Gece yine ateş çıktı ve sabahtan beri aynı 38.5 ilaç kullanmadim boğaz ağrısı var ve bir kez kustu karnım ağrıyı diyor . Karnı agridigi için bitaz tedirginim fakat doktora gitmekten de korkuyorum. Tekrar gripmi yoksa başka bisey mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yeni bir Grip basliyor.
|
|
![]() |
|
defnelisa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2012 Konum: ist Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı defnelisa
Hocam şimdi de boğaz ağrısı başladı ağlayarak uyanıyor çok ağrıyor diye.Ağizda pis koku dilinde beyazlık var antibiyotik kullanmaya başlayayımmı?
Bogazindaki ağrı içinTantum sprey kullanmamda bir sakınca var mı ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Baslayin. Tantum Verde sprey, gerek oldugunda kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı defnelisa
Şimdide ishal oldu 🙁
Bugün amoklavin verdim2.5 ml ilacin yan etkisi olabilir mi? Zehirli ishal nedir nasıl anlaşılır? Bu aralar salgın olduğunu söylemişti doktoru. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zehirli ishal diye bir sey yok!!.. Ishal kesici ilaclar verildiginde, mikroplar disari atilamaz, salgiladiklari toksinler(butun ishal yapici bakteriler toksin salgilarlar)barsak cidarindan emilerek, barsagin calisma sistemlerini bozarlar, iste Turk doktorlari bunlara "Zehirli ishal" derler.. Halbuki kendi yedikleri haltlarin sonucudur.
Antibiyotigi kesin. Dildeki pasi; ishal de yapabilir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Ara 2016 Saat 01:48 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı defnelisa
Siz olmasaniz ne yaparız bilmiyorum. Çok teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|